Jimmi píše:Liftback je krásnej jako takovej, ten se netuní
Jinak jediné, co vzhledu skutečně pomůže, jsou pořádná široká kola.
jj já vím kola jsou na řadě až leto nebo tak...§:-) já na atě chtěl nebo chci ještě laďák protože se mi líbí ten zvuk prostě někumu to vadí někomu ne no... ,potom ty kola, a třeba zatonovat okna toď vše...a hudba ještě... Spíš to asi pořeším tím poladění zavěšení toho vejfuku jak říká Rampa89...díkec zatím A hezký vááánocé
nikdy nepochopim proc do coroll davali ty hnusny sedy plasty, a do nejakych novych aut vcetne celici taky, vzdyt umeli tak hezky struktury a materialy, i ty barevny latky se mi nelibi v nejakych verzich ,
manzeta pekna
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
fildis píše:Chválím, tohle tomu vždycky prospěje Ta guma tam je totiž hrozná a takhle to ožilo. Logo TS bych dal do masky, ale to bys musel sehnat z G6
Do masky jsem ji nechtěl dát kvůli nenechavcům... tady těší moje oko víc
fildis píše:Myslím, že jí Marty má od uživatele IS-F a je z Aurisu, pokud se pletu, určitě mne někdo opraví
Nepleteš se, hlavice je skutečně z Aurisu koupená zde na foru od výše zmíněného uživatele a manžeta je na zakázku vyrobená opět zde od uživatele Gelty.
Rampa89 píše:Tož dneska mám za sebou první rok s Kittem. Za tu dobu mu na počítadle přibylo 20 tisíc km tak doufám, že nám to spolu ještě dlouhou dobu vydrží
Já budu mít 23.1.09 také rok pod mou nadvládou
Corolla E10 TSe Total Social edition r.v.96
1.3XLi 55kW / 75hp
Kola ENZO 175/65/R14 Mischel
Meine rudé eFko "Jsem rozenej tuner"