Kde jsme koho potkali ;-)
No vida...tak jsem konečně po dlouhé době viděl na vlastní oči auto někoho z foraZeratul píše:Sím, jedna bude nejspíš mojeRaimok píše:Dnes stojí na parkovišti u zastávky Volha (Praha) před kolejema dvě stříbrný 7.g. Čípak to??![]()
Ale o druhé nic nevím????

JJ...ty máš Zlín a ta druhá pražskou značkuZeratul píše:Já stojím hned pod zastávkou jak sejdeš s těch schodů od hlavní cesty.
Mám tam plecháče a zatmavené skla.
Tu drouhou jsem si už taky prohlídl. Má dvojtý výfuk uprostřed a takové lízátko pod předním nárazníkem.

- czmk5
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
kurnik o nikom takovy zatim nevim. V Lisni mame 4 celiky. 2x stríbrná 2.0GT, jedna byla 1.8 a pak zelenej 2 litr. a zatim jsem se seznamil jen s tou střibrnou a prej jak bude nějakej srazik s autama tak se taky rad přida. tak se těším na jaro. Jen do té doby musím dát čeldu do pucu. už je v garaži a brzdijou mě jen finance.Maci píše:Dneska, Brno 15 30 na slovanaku zluta 6g.....kdopak ma v Brne zlutou celdu??
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
zelenáč
garfielld> zelenomodrá neexistuje, to se jen pidlovokej snažil přiblížit modrý a seknul se... je to prostě "zelenáč z dreamcars" jeden ze 2.... modrý jsou jen 8G7 a 8J1 jinak je to prostě turecká zeleň tůrkish... a tam bych nenašel z modrý ani microgram.
to by potvrdil i martin.matess že 

sice jí chyběj repráky, ale vypadala i na turka sexy
osobně sem jí zajel kdysi checknout... ale neměnil bych a to ani s doplatkem
you know what you Vgot! yeah only and ONLY YOU KNOW! A o tom to je.

sice jí chyběj repráky, ale vypadala i na turka sexy

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: zelenáč
já ti dám pidlovokýho ty éro, tahla barva přesně vystihuje význam zelenomodrá, k zelený má asi tak blízko jako já ke křestanství, stejně tak k modrýmicron píše:garfielld> zelenomodrá neexistuje, to se jen pidlovokej snažil přiblížit modrý a seknul se... je to prostě "zelenáč z dreamcars" jeden ze 2.... modrý jsou jen 8G7 a 8J1 jinak je to prostě turecká zeleň tůrkish... a tam bych nenašel z modrý ani microgram.to by potvrdil i martin.matess že

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
pohoda

ja_ma> jasně že je to taky original color TURKISH green. (not blue)

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Re: pohoda
na 5.gen jeste ujde ale podle me na 6.gen je tahle "neurcita"micron píše:![]()
garfielld> je to u mě světle zelená metla a basta fidel
jo a je hezká, proto mě taky donutila se na ní jít mrknout
ovšem modrá metla je prostě hezčí
ja_ma> jasně že je to taky original color TURKISH green. (not blue)jo a ještě jednou, hezká je.

Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"