Září
- ToyotaMan
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Září
Mám dotaz! Předběžně mám slíbený sportovní areál pro náš sraz který bychom mohli uskutečnit v průběhu září. Nicméně to smrdí stále tím že se někam přijede a tam se akorát čumí. Co já si pamatuji tak valná většina z vás vždy jela s přítelkyní, manželkou, dětmi. Pro ty je to úplně pase. Mám jednu myšlenku za těším se na vaše názory: Nebudeme nikde trdlovat na parkovišti a pojedeme jako správný klub někam společně na sraz ven! Třeba na Šumavu nebo do Jizerek. Tam zajistím chatu/ubytování. Tam můžou přijet i ti co nechtějí spát, tam si pokecáme u aut, tam bych pro vás měl jednu hru (s auty)
tam se napijeme, tam, tam, .... Záleží na vás! Měl by na tohle někdo chuť. Vidím za daleko lepší se sejít v rámci nějaké větší akce. Jako třeba Mimoňské války než dělat sraz akorát pro sebe. Díky tomu se o nás neví a proto mnoho Toyoťáků pořád ještě tápají. Pouze samostatné klubové srazy bych měl představu organizovat jako výlet někam.

Lidi, nechci vám do toho moc kecat, protože se břichoplazích srazů neúčastnim. Ale pořádam srazy našeho 4runneřího klubu a vim jakej je složák sladit těch pár lidí na jeden termín. Většinou se sejde tak pět aut - což je v mim případě třetina až polovina členů. A to sou naše srazy poctatně akčnější a nápaditější neš parkování něgde na parkovišti... Problém je, že lidi maj spoustu jinejch zájmů, nemaj čas atd. A proto je organizování srazů dost nevděčný. Je s tim spousta práce a organizování a nakonec tam přijede pár lidí. Jesli chcete zvýšit návštěvnost srazů, musíte tomu dát nějakou náplň, nějakou přidanou hodnotu. Ale stejně přijede jenom pár lidí. Tuningový srazy sou něco jinýho, tam jedou lidi se stejnym zájmem, nezáleží na značce auta. Ale klub od jedný značky sdružuje lidi s různejma zájmama a tak je prakticky nemožný je sladit. Von už je složák přimět lidi aby čuměli na klubovej web. Spousta lidí nemá na web ani přístup, nebo sou analfabeti a netušej, co web skejtá za možnosti. No nic, sem neska nákej pesymystyckej tak sem vás nepotěšil...
- ToyotaMan
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To Chorche: Určitě máš pravdu! A protože my břichoplazy nemůžeme nikde offroudit tak jsme hodně odkázaný na ty parkoviště. Mít off-road tak vyrazim do Ralska a jaký mám sraz! Nicméně! Právě proto chci to udělat někde venku v přírodě! Tam můžete přijet i vy a my společně pokecat večer při pivku a druhý den podniknout někam výlet. Myslím že to bude daleko zábavnější a vyjde to na stejné peníze. Nebo máš lepší nápad? Tuning je fajn, tam se můžeme také scházet a myslím že by to i nebylo odo věci. Protože třeba ti co jsou pouze na tuning zase nepřijedou na hory! 

Nojono, je to právě složák. Já nemam problém přijec někam na sraz do přírody. Já sem poměrně přispůsobivej. Rát se fšema pochlastam, pogriluju a tak. Nicméně si myslim, že by nebylo třeba vot věci udělat tam nějaký další fany. Třeba nějakou spanilou kolonu přes pár vesnic nebo město, nějaký soutěže typu orientační závod s cenou pro vítěze a tak. To potom všechno naláká víc lidí. Vim že to je voprus to zvorganizovat, ale lidi přijedou spíš neš jenom kvůli stání na parkovišti byť v přírodě.
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
SUPER NAPAD
Souhlasim proste pokecat a treba ogrilovat sele.Opravdu asi jedinej problem je domluvit se s lidma....
Corolla 1.3XLI
2E-E
55kW malo
2E-E
55kW malo

- ToyotaMan
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: SUPER NAPAD
Super!!! Tak a teď akorát termín a místo!!Noumes píše:Souhlasim proste pokecat a treba ogrilovat sele.Opravdu asi jedinej problem je domluvit se s lidma....