Trochu mě překvapuje, že tu tahle hra neni, je v ní toyot poměrně požehnaně (Supra MKIV-my love

No pro fandy tuningu bych doporucil prave Forza Motosport 2 (xbox), tam jsou pro Toyoty temer realne komponenty od TRD, atd. Jinak serie NFS jde uz hromadu let dolu...U2 byl posledni dil, ktery byl jeste jakz takz zabavny...sagiman píše:Mám týž názor, tedy já moc závodních her zatím nehrál, ale pokud de o arkádu, která nabízí nespočet variant při tunění, tak vítězí U2.
HW nároky jsou Xboxsagiman píše:Hmm, začínám o Forze vážně uvažovat, neměl bys HW nároky?
Jinak to, že to s nfs jde z kopce slýchávám stále častěji, nemám možnost to potvrdit nebo vyvrátit, protože jsem moc nových dílů nehrál, ale doufám, že si to borci z EA novým dílem vynahradí.
Jezisi já sem ..., dyť tys to vlstně psal už v topicu ForzaSeeJ. píše:HW nároky jsou Xboxsagiman píše:Hmm, začínám o Forze vážně uvažovat, neměl bys HW nároky?
Jinak to, že to s nfs jde z kopce slýchávám stále častěji, nemám možnost to potvrdit nebo vyvrátit, protože jsem moc nových dílů nehrál, ale doufám, že si to borci z EA novým dílem vynahradí.
sagiman píše:Jezisi já sem ..., dyť tys to vlstně psal už v topicu ForzaSeeJ. píše:HW nároky jsou Xboxsagiman píše:Hmm, začínám o Forze vážně uvažovat, neměl bys HW nároky?