Minisrazek Brno

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
Odpovědět
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Ja mel nakonec specialni soukromej minisraz jen s Rampou :D
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

Co dneska, bude tam někdo??? Mě to po měsíci vyšlo, že jsem už doma takže se tam večer chystám.
2 Spookey: i s Enzoušem :D
cipis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cipis »

Já ne, mám auto v dílně s nefunkční hydraulikou spojky a náhradní gumičky mám zatím v krabičce na stole. A jak to tak pozoruju, tak pojede na technickou už bez platné technické, protože to dneska nestihnu opravit ...
petiss2.0Gti píše:Co dneska, bude tam někdo??? Mě to po měsíci vyšlo, že jsem už doma takže se tam večer chystám.
2 Spookey: i s Enzoušem :D
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 92) 55kW 2E-E šedá (moje)
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 93) 55kW 2E-E červená (ségra)
IFA Multicar M25 sklopka (r.v. 84) 33kW, 2l diesel (moje)
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Ja sedim v praci, Corolla je v servisu a nema nadrz :lol:
Lexus IS200
Lexus RX400h
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Caute...
Minule mi to nevyslo, bo jsem mel dovolenou, takze mimo Brno... tento ctvrtek pro zmenu zase nebudu moct, protoze musim domu na pohreb kamarada, ktery se zabil v aute pri nedelni nehode :cry: (kdo jste nahodou slyseli nebo videli zpravu v odpolednich televiznich novinach nebo na tn.cz) http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/auto-nar ... emrel.html

V tom aute byl i muj nejmladsi bracha, ale nastesti tech zbylych sest kluku je na tom zazrakem celkem dobre (ano, jelo jich 7 - muj bracha na lidech vzadu a dalsi typek v kufru ) :?

P.S. - krom toho ze to nebylo za zatackou, ale na rovince, a ze v clanku zminuji favorita misto octavky, tak je ta reportaz celkem pravdiva...

Takze se snad uvidime az ten pristi ctvrtek panove (a damy take :wink: ), uz se na vas tesim 8)

A motto tydne? jezdete s rozumem, chladnou hlavou a bez alkoholu :!:
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

Kysi píše:Caute...
Minule mi to nevyslo, bo jsem mel dovolenou, takze mimo Brno... tento ctvrtek pro zmenu zase nebudu moct, protoze musim domu na pohreb kamarada, ktery se zabil v aute pri nedelni nehode :cry: (kdo jste nahodou slyseli nebo videli zpravu v odpolednich televiznich novinach nebo na tn.cz) http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/auto-nar ... emrel.html

V tom aute byl i muj nejmladsi bracha, ale nastesti tech zbylych sest kluku je na tom zazrakem celkem dobre (ano, jelo jich 7 - muj bracha na lidech vzadu a dalsi typek v kufru ) :?

P.S. - krom toho ze to nebylo za zatackou, ale na rovince, a ze v clanku zminuji favorita misto octavky, tak je ta reportaz celkem pravdiva...

Takze se snad uvidime az ten pristi ctvrtek panove (a damy take :wink: ), uz se na vas tesim 8)

Ahoj, nevim co na to říct... Divim se že to odnesl jenom on, takovádle nehoda bejvá totálně tragická... Bohužel boční náraz je nejhorší (patrno z obrázku). Ale když měly takovéto štěstí ostatní, tak ho mohl mít i on a přežít... :cry:

Hlavně se drž...
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
cipis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cipis »

Doufám, že si to tvůj brácha (a i všichni ostatní) nadosmrti zapamatuje a už nikdy více s ožralým řidičem a více lidma v autě než je povoleno ...
Je to smutné, ale ještě štěstí, že se zabil jen ten, co to zavinil. Ti ostatní mají velké štěstí, že to přežili ...
Kysi píše:Caute...

Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 92) 55kW 2E-E šedá (moje)
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 93) 55kW 2E-E červená (ségra)
IFA Multicar M25 sklopka (r.v. 84) 33kW, 2l diesel (moje)
DrGis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis »

zdar, po mensim posezeni u pifka minuly ctvrtek, bych navrhoval slezinu i s autama na zitrek, tj. utery v podvecer (cca 18 hod), klasicky pod UH a po nejakem vyblbnuti presun na dlabanec a posezeni.
Celer, Kysi se hlasi, kdo dal?
TOYOTA CELICA ST205
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

DrGis: jasný že se hlásím, pokusím se zpracovat i petisse a raduse, tak se přihlašte ještě někdo další, dámy a pánové ;)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
DrGis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis »

uz mam i program na pozdejsi hodinu, objednal jsem na 20:15 a 20:45 motokecky v M-Palaci, tak tam muzem pokecat a posedet

Kdo ma zajem o jizdu v motokare, tak napiste, at pripadne priobjednam mista :twisted:
TOYOTA CELICA ST205
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

jo super, ja si jizdu dam :wink:
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
Maci
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maci »

Zdarec chlapi,
sem sice cerstvej majitel ale moc rad dojedu a seznamim se :) Jizdu si taky rad dam :) Tak se vecer tesim Maci
DrGis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis »

co tento týden?
kdo kdy máte čas (na motokáry)?
TOYOTA CELICA ST205
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czmk5 »

jakpak to vidéte tento čtvrtek? já jsem ještě neměl čas vyklidit garáž abych uložil k zimnímu spánku. tak bych mohl dojet? cca kolem 8 a chvilku tam promrznout. přidal by se někdo?
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Já tak půl na půl podle toho jestli bude čas. Moc parády už tam neudělám, Corolla je už na zimákách a vypadá tak dost chudobně :D
Lexus IS200
Lexus RX400h
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“