(foto sem nedám,lebo je taká istá ako má Milfor)
a s takou istou SPZ

Muco uz ho mam v aute,dnes ti sfotim a dam to tu,presne tak som to spravil ze ja uz mam tu protismykovu podlozku pred displejom a spravil som to tak ze som ten stojanik plastovi dal pod podlozku a srubkami som prichytil cez oka tej podlozky to auticko a ako celok to drzi v pohode...nic som nelepil nevrtal.a este som si dal aj ten skleneny napis Toyota yaris do tej podlozky...a planujem si napojit LED zo stropneho svetla na spetne zrkadlo aby to svietilo elegantne len na auticko zvrchu kde je zrkadlo....muco píše:A máš to v aute? Premýšľam, že si kúpim tu protismykovú gumu....
Samozrejme že kompliment-mio píše:blazon je kompliment?
tu su foto ako to mam ja. a kludne si to sprav takisto sak inac sa asi ani neda...
Dik muco,ja len aby rec nestalamuco píše:Samozrejme že kompliment-mio píše:blazon je kompliment?
tu su foto ako to mam ja. a kludne si to sprav takisto sak inac sa asi ani neda...![]()
![]()
-mám dôvod to myslieť vulgárne??
![]()
je to pekné![]()
Vies co,ja som to videl predavat v obchode ako REMPO,alebo remeselnicke potreby, Urob si sam, a tam to predavaju rozne farby a na metre a o dost lacnejsie ako ten kusok co predavaju do aut....takze skus take nieco...muco píše:.. kukám,kde by som mohol kupiť väčší kus tej gumy..