prosím o radu + zkušenost
prosím o radu + zkušenost
Dobrý den. Potřeboval bych poradit : chci si koupit RAV 4 - bud s benzinovým a nebo a to radši s naftovým motorem 2,2 . Zajímá mě jestli má některý z nich nějaká citlivá místa ... nechci se zpálit, jako u svého nynějšího auta ( octávie II. 1,9 TDI pd ) , u kterého jsem postupně zjistil spoustu problémů, které konstruktéři nějak nevychytali...
Děkuji za rady i typy..
Děkuji za rady i typy..
ahoj jelikož jsem mechanikem v Toyotě a myslím že se s tím setkávám denně tak doporučuji jen benzinovou Ravku.U naftové je problém se spotřebou oleje.Vyměnil jsem již 20 motorů a stále problém není vyřešen.pak jsou u nich špatné spojky.odcházejí vstřikovače, atd.... Pokud Ravku tak v benzínu není tak přetechnizovaná jak naftová.
Tak to jsi mně moc nepotěšil,myslel jsem že aspon toyota /nej na světě/ma ten dieslový motor vychytaný.Mam auta s Dci a Tdi pd,a to jsi myslim že to taky není nic moc.No a co jsi myslíš o benzinovem motoru s plynem je to dobrá volba?hazmi píše:ahoj jelikož jsem mechanikem v Toyotě a myslím že se s tím setkávám denně tak doporučuji jen benzinovou Ravku.U naftové je problém se spotřebou oleje.Vyměnil jsem již 20 motorů a stále problém není vyřešen.pak jsou u nich špatné spojky.odcházejí vstřikovače, atd.... Pokud Ravku tak v benzínu není tak přetechnizovaná jak naftová.
hazmi píše:ahoj jelikož jsem mechanikem v Toyotě a myslím že se s tím setkávám denně tak doporučuji jen benzinovou Ravku.U naftové je problém se spotřebou oleje.Vyměnil jsem již 20 motorů a stále problém není vyřešen.pak jsou u nich špatné spojky.odcházejí vstřikovače, atd.... Pokud Ravku tak v benzínu není tak přetechnizovaná jak naftová.
Ahoj,jako mechanika se Tě zkusím poptat na radu, nějaký zkušenosti asi budeš mít

Ale občas hlavně při pojíždění po městě je slyšet takový težkopopsatelný "zakňourání" jako kdyby někde pod autem, dělá to jen pod plynem. Na neutral jsem to nidky nepozoroval. Je to moje první 4-kolka, tak zatím pořád sbírám zkušenosti. Co by to mohlo být? Napadlo mě něco v mezinápravovým diferenciálu, nebo něco takovýho...?
Díky za každou odpověď
J.