omlouvam se ze jsem nedorazil, ale prace proste priste se musim uz polepsit!!!
jinak pekna sestava cervenych Toyotek
Toyota Corolla 1,3 16V 65kW, rv.1994, Výbava: 4x el. okna, posilovač, alarm s dálkou, střešní okno se solárem
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
Já se taky omlouvám, ale byl sem blízko!!!!!!!!!!! Snad nebudu za blbce když řeknu že sem jezdil po celým Strahově a prostě jsem to nenašel No jo no, přístě se budu muset líp informovat, škoda těch 250km Jinak co sem koukal na ty fotky, tak se to assi vyvedlo docela do pohody, Snad tam budu příště taky
cela jazda nejak divne slaba... a to tu zakrutu mu navigator zabudol pripomenut? (inak neviem kto to bol, ani aky pretek, len taky laicky nazor.. a ze vodic vypadol.. sila co sa tam stalo.. šestibodové pásy by ho nemali nechat vypadnut
Klonování nakonec nebylo, spíš by bylo lepší, kdyby se přidali i další lidi, aby se nemuselo klonovat
gabko24: Jestli znáš časopis Tuning magazine, tak tohle jezdí jeho redaktor, nebo co on je a je spíš asi amatér, každopádně profíci jí jezdili opatrně, což se o něm říct nedá...
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila