Zdar, taky mám problém se stěračema
Jasně zdá se to jednoduchý , ale já mám na ramínku stěrače připevněnej dvěma šrouby držák, na kterém je uchycen stěrač na čepu. To znamená, že se dá sundat jedině stěrač i s tím držákem. Ten držák má nápis Toyota a je takle řešenej i zadní stěrač. Zajímá mě jak to máte řešený na svých starletkách a jak bych je měl vyměnit. Gumičky jsem měnil a o ničem a taky bych nerad platil pálky za origo u Toyoty .
Paulie, kdybys četl starší příspěvky, tak bys věděl, že se to už řešilo. Téměř všichni ti potvrdí, že tojoty to takhle mají celkem běžně.
Není nic těžšího, že ten starý stěrač rozebrat a místo toho plastikovýho bazmeku, co se do stěračů dává, tam dát ten šroub, který bych tedy ještě pro příště pro jistotu uvnitř stěrače dal tenkou trubičku, aby se to ramínko nekřivilo. Je to sice trošku srágora, ale rozhodně to má svůj smysl.
Pokud by ti náhodou nešly povolit ty šroubky, doporučuji to pořádně prohřát horkovzdušnou pistolí a pak povolíš tohle spojení skvěle. Já to tak měl zarezlý, že jsem si myslel, že budu pilovat a řezat, nakonec to ten horký vzduch krásně uvolnil. Stejný způsobem jsem takhle nedestruktivně sundal brzdový trubky, ale to už zase patří do jiného vlákna.
2x Toyota Starlet P7, 1,0 l , 1985 a 1988
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!
Díky, já tu diskuzi četl už dávno (forum sleduju už delší dobu), ale nějak jsem na ni pozapoměl pardon:oops: . Je to divný způsob výměny. To všichni vrtali do stěračů? Dobrá časem to zkusim takle vyměnit, snad to vydrží