je to uplne v povodnom stave, pravidelny servis... dakujem
Tomas píše:Ja mam rovnaky motor a po asi 100 000km tiez klepal. Teraz som na nom robil malicku generalku a prestalo to:
1. Vymenil som origo Densa sviecky a origo filter. Pred tym som mal Iridiove sviecky a KN filter. Neviem preco, auto taha lepsie.
2. Zmenil som pumpu a dal tam 98-cku. Precistil som motor, sajrajtom od Castrolu na precistenie motora. Vola sa to Systemreiniger TBE-Benzinzusatz. Leje sa to do benzinu, flaska stoji okolo 200 Sk.
3. Dotiahol som klinovy remen, za studena to vydavalo divny zvuk.
4. Vymazal som riadiacu jednotku a 20km som sa snazil menit vsetky styly jazdy.
Celkom to pomohlo, motor ma lepsi zvuk a perfektne slape.
Yaris WRC píše:Tomas píše:Ja mam rovnaky motor a po asi 100 000km tiez klepal. Teraz som na nom robil malicku generalku a prestalo to:
1. Vymenil som origo Densa sviecky a origo filter. Pred tym som mal Iridiove sviecky a KN filter. Neviem preco, auto taha lepsie.
2. Zmenil som pumpu a dal tam 98-cku. Precistil som motor, sajrajtom od Castrolu na precistenie motora. Vola sa to Systemreiniger TBE-Benzinzusatz. Leje sa to do benzinu, flaska stoji okolo 200 Sk.
3. Dotiahol som klinovy remen, za studena to vydavalo divny zvuk.
4. Vymazal som riadiacu jednotku a 20km som sa snazil menit vsetky styly jazdy.
Celkom to pomohlo, motor ma lepsi zvuk a perfektne slape.
tomas ty si kutil nad kutilov inak k tomu klepaniu dost pomaha raz za 2-3 mesiace natankovat V-power je trocha drahsi ale precisti to motor ja to robim na RAV4 (auto ma takmer 9 rokov a ide jak raketa) je to takmer to iste ako ten pripravok co lejes do nadrze za tych 200,- a pokial typek ktory mal predtym ten yaris tankoval na benzinke ako je carefour tak by som to auto radsej ani nekupoval