http://www.sportovnivozy.cz/index.php?a ... Zobraz=vse
Pokud máte u sebe nějaké fotky z nehod, tak je tam prosím také přidejte, prevence je dobrá a člověk víc přemejšlí při řízení, když tohle vidí...
já si takhle zřídit Supřičku, tak už by mě stejně život nebavilHaky píše:Vážná nehoda s vozem Toyota SupraCelkem štěstí pro ridiče...
http://www.sportovnivozy.cz/index.php?a ... Zobraz=vse
Pokud máte u sebe nějaké fotky z nehod, tak je tam prosím také přidejte, prevence je dobrá a člověk víc přemejšlí při řízení, když tohle vidí...
No neni to tak davno, u nas na kruhovym objezdu vypadnul z kamionu parnivalec a trefil auto se dvema lidma. Nebyl to moc pekny pohled, ty lidi byli bez sance.Celerak2.0Gti píše:...jsou tam ty fotky jak vypadla z kamionu cívka s káblem...
A tys byl primo u tyhle nehody? Ja bych se asi slozil, videt neci hlavu zevnitrTequilla píše:No neni to tak davno, u nas na kruhovym objezdu vypadnul z kamionu parnivalec a trefil auto se dvema lidma. Nebyl to moc pekny pohled, ty lidi byli bez sance.Celerak2.0Gti píše:...jsou tam ty fotky jak vypadla z kamionu cívka s káblem...
v autech je ten nejošklivější pohled na "lidi" ale časem si zvykneš a bereš to prostě "jenom" třeba jako rozstřelenou srnuHaky píše:A tys byl primo u tyhle nehody? Ja bych se asi slozil, videt neci hlavu zevnitrTequilla píše:No neni to tak davno, u nas na kruhovym objezdu vypadnul z kamionu parnivalec a trefil auto se dvema lidma. Nebyl to moc pekny pohled, ty lidi byli bez sance.Celerak2.0Gti píše:...jsou tam ty fotky jak vypadla z kamionu cívka s káblem...
To je fakt, děti za ty nehody nemůžou a mají potom zkaženej celej životLaBuS píše:v autech je ten nejošklivější pohled na "lidi" ale časem si zvykneš a bereš to prostě "jenom" třeba jako rozstřelenou srnuJe to věc zvyku a z počátku asi i trochu odvahy do toho jít. Jediný, co nekousnu doteď jsou děti
ale těch zaplaťpánbůh tolik není
![]()
A že se někdy i jako zvyknutý stejně pobleješ, je úplně normální, to je věcí vypjatých nervů...
...a když jim k tomu řekneš svoje (néé jako četník, ale jako táta) tak máš na krku třeba hned stížnost na tvé vystupování (mě už se to opravdu stalo - pán v Á8 a že jeho 2 děti mezi sedačkami prostě stát budou, protože jinak nevidí z auta ven jak tatínek bravůrně a rychle řídí). Měl jsem mu radši dát kriplovi flastr a propíchat gumyfildis píše:Já když vidím ty rodiče, co s dětma v autě jezdí jako prasata, tak to bych fakt asi střílel