Náhradní díl palubní desky Yaris NG

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Vanis
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Náhradní díl palubní desky Yaris NG

Příspěvek od Vanis »

Nazdar všichni,
chtěl bych se zeptat jestli se dá do Yarise NG namontoval 2DIN rádio. A jestli se to vejde do panelu kterej je na obrázku. Jestli jo, tak kde se dá tento panel sehnat. Je to přímo ze servisního manuálu na Yarise. Díky
Obrázek
denso
Navigátor

Příspěvek od denso »

Tendle díl je na amerického Yarise Sedan. Pokud vím, tak by jej mělo být možno objednat u kteréhokoli autorizovaného dealera Toyota. Otázka jestli to není součást autorádia, které do těch amerických verzí montují. Mimochodem (hlavně) budeš potřebovat i ty dva postranní panely. Dá se objednat redukce, do které pak vložíš 2DIN rádio. Jednou jsem si ji objednal, ale přišla rozmlácená, tak jsem ji vyhodil. Stojí okolo 20USD plus poštovné.
Toyota Yaris 998 r.v. 2001
Toyota Yaris 1,3 NG Terra Cool r.v. 2007
Toyota Yaris 1,8 T-Sport r.v. 2007
Vanis
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vanis »

Tohle je palubka na hatchback, na sedan je právě trochu jiná. Sedan má ovládání klimačky do trojúhelníku a hatchback je má pod sebou. Myslím si, že bych postranní díly nepotřeboval, protože je tam mám.(je tam ovládání rádia) Akorát bych vyměnil ten prostřední díl, ten kde mám v součastnosti rádio. Ale jen si to myslím. A ty máš nějakou redukci na 2DIN rádio..?? Nemám tam ani mp3, tak bych to chtěl nějak vyměnit.
denso
Navigátor

Příspěvek od denso »

Ty postranní panely podle mě budeš potřebovat, jelikož jsou vykrojené tak, aby se tam vlezlo to 2DIN rádio. Redukce do které se montuje rádio bych byl schopen sehnat, ale co se týče elektriky, tak tím si nejsem jistý.
Vanis
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vanis »

Jestli by jsi dokázal sehnat tu redukci nebo jestli máš nějaký kontakt. Tak bych byl rád. A co myslíš tou eletrikou. Je tam klasický ISO konektor,ne. Ty máš v autě standartní rádio nebo něco lepšího..??
denso
Navigátor

Příspěvek od denso »

Na netu jsem našel todle: http://www.vltava2000.cz/gsm-caraudio/G ... dsID=79051

Já mám klasické rádio bez MP3 a mám tam MP3 dodělanou externě. Více zde:
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=7897
Vanis
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vanis »

Díky za odkaz..ale tohle budu potřebovat až na závěr, až tam budu strkat to rádio..a do plastu se mi jen tak vrtat nechce.. proto bych radši sehnal ty díly co jsem psal na začátku..a ještě jak jsi psal, tak ty postranní budu taky potřebovat..jinak díky
Toyota Yaris 1.3 NG , 17" ALU TS
Odpovědět

Zpět na „Yaris“