problem s centralom
problem s centralom
Stretli ste sa niekto s tym ze auto nejde zamknut dialkovym ovladacom? Odomknut dialkovym ide, zamknut ale len klucom..
to cervene svetielko na dialkovom svieti aj pri zamykani aj odomykani, v ovladaci asi teda problem nebude..
to cervene svetielko na dialkovom svieti aj pri zamykani aj odomykani, v ovladaci asi teda problem nebude..
Toyota Yaris NG 1.3 Terra Cool 2007 (Lunarna strieborna)
Fiat Bravo 1.4 Dynamic 2007 (Red Tango)
Fiat Bravo 1.4 Dynamic 2007 (Red Tango)
poviem ti jedno-ja som to mal tiez. Ide o to ze original central ma slabu poistku a musia ti vymenit za novu a silnejsiu. Neviem preco to toyota rovno nemeni ale vymenia ti to zadara. Tu poistku nevymenis, pretoze nie je v skrinke ale pod podlahou aspon ja som ju tam mal. Tieto veci viem od kamosa co robi v toyote a tiez sa tomu divi. Samozrejme ze technik u ktoreho som to daval a menil mi to - mi samozrejme nechcel priznat chybu a povedal ze "to ste museli robit viac veci naraz" (sami zda ze je tam 5A namiesto 10A)
myslim, ze ledka bude svietit aj pri slabej baterke (ledka ma isto mensi odber ako 'vysielanie')
a slaba baterka moze robit divy
mimochodom, som nejak nepochopil aky vplyv by na to mohla mat 'slaba' poistka, poistka je tam predsa na to aby zabranila velkemu prudu. ked nou prejde velky prud, tak ju odpali a musel by si ju vymenit
a slaba baterka moze robit divy
mimochodom, som nejak nepochopil aky vplyv by na to mohla mat 'slaba' poistka, poistka je tam predsa na to aby zabranila velkemu prudu. ked nou prejde velky prud, tak ju odpali a musel by si ju vymenit
Len na povzbudenie.
Tiez to nechcem nadlahcovat, ale aj taky central je potencialny zdroj poruchy vsade,nie len v auto priemysle. A stane sa ze sa pokazi nejaka cast. No v kazdom pripade ako Tomko vravi,je to skutocne dobre auto.Prikladom je moj kolega ktory u 3 mesiace robi prieskum,jazdy,hlada,Opel,renault,Fiat,Fabia, a dnes sa z toho kolotoca opat vratil ku Yaris Spring.Jednoducho aj napriek nedostatkom o ktorych si piseme tu, je stale lepsi Yaris. Nechcem vobec naznacit aby sme si tu nepisali nase poznatky a problemy,len aby sme nespadli do toho ze Yaris je smejd...
Ale to som odbocil od tvojej temy.Len na povzbudenie.
P.s. Aj ja som uz mal jednu reklamaciu centralu a to nebol original Toyota na kluci.Opravili bez reci,zatial bez zavad.
Tiez to nechcem nadlahcovat, ale aj taky central je potencialny zdroj poruchy vsade,nie len v auto priemysle. A stane sa ze sa pokazi nejaka cast. No v kazdom pripade ako Tomko vravi,je to skutocne dobre auto.Prikladom je moj kolega ktory u 3 mesiace robi prieskum,jazdy,hlada,Opel,renault,Fiat,Fabia, a dnes sa z toho kolotoca opat vratil ku Yaris Spring.Jednoducho aj napriek nedostatkom o ktorych si piseme tu, je stale lepsi Yaris. Nechcem vobec naznacit aby sme si tu nepisali nase poznatky a problemy,len aby sme nespadli do toho ze Yaris je smejd...
Ale to som odbocil od tvojej temy.Len na povzbudenie.

P.s. Aj ja som uz mal jednu reklamaciu centralu a to nebol original Toyota na kluci.Opravili bez reci,zatial bez zavad.
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Nepovedal by som,že na tej poistke sa dá ušetriť,proste to je asi na hrane výdrže tej poistky a za istých okolností za odpáli(ak je to tou poistkou)Napríklad kia cee´d má takú poistku v autorádiu.60% vlastníkov si ju musí dať vymeňiť.kým sa ta informácia dostane do výroby,veľa kusov už je hotových 

Toyota Yaris NG 1.3 Terra Cool 1F8
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
o centralnim zamykani mi ani nerikajte mam auto od 06 a teprve pred par mesici se dalo vse do kupy.davali tam neoreginalni motorky a tyx trhaji klicky pac jsou silne to je ten problem...tusim ze zamknout jde ale odemknout nee.nebo naopak ale motorky funguji porad..vymenili mi tedy klicky za pevnejsi.pro zmenu mi na dovolene odeslo tahlo na kufru ...s lepici paskou jsem to opravil..po dlouhe debate premlouvani a stiznostech mi konecne vymenili cele centralni zamikani i s motorky a tahli a pry by to melo vydrzet!!tak musim zatukat ze zatim zadny problem!!!!to ze me tisickrat sundavali calouneni ktere uz moc nedrzi a rinci je problem jiny..hodne nervu pokud se vam to stane ale neplatte ani korunu!!dotazy????