velebim servis :-0
velebim servis :-0
nevim co v tom servisu pri pravidelne prohlidce delaji (vymena oleje apod) ale to auto je vzdy jak vymenene - tissi, rozhodne plynulejsi pri nizsich rychlostech a volnobeznych otacckach apod.. az si rikam, jestli to neni placebo 

ono si mozes vymenit olej, vymenit filter...ale este ti ho ci je all okVaclavK píše:ted jen kdyby se za to neplatilo 160 Euro - ale zase nejsem ten typ co si tyhle veci dela sam - ne ze by to byla nejaka extra velka suma vzhledem k frekvencitomko píše:nie je placebo, ono ked das novy olej, vymenis filtre apod.-tak auto akoby dostalo zivu vodu
servis
Souhlasím s tím servisem.Po 20000km jsem prošel první velkou prohlídkou a chování auta je daleko lepší.Je ještě svižnější, tišší i ty vibrace jsou nižší.Nechal jsem si vyčistit i brzdy, tak ani nepískám :)Ve velké prohlídce je i kontrola svíček, možná to má vliv??
1,3 TERRA COOL 2006
Re: servis
kazda ocista ma vplyv na lepsi chod, sviecky uz tobôž.todler píše:Souhlasím s tím servisem.Po 20000km jsem prošel první velkou prohlídkou a chování auta je daleko lepší.Je ještě svižnější, tišší i ty vibrace jsou nižší.Nechal jsem si vyčistit i brzdy, tak ani nepískám :)Ve velké prohlídce je i kontrola svíček, možná to má vliv??
P.S: ty si isiel po 20tis. km na prehliadku? nie po 15 resp. 30tis.km?