Radio v Yarise

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Yaris WRC
Řidič

Radio v Yarise

Příspěvek od Yaris WRC »

nazdar lidi, ako je to s radiom do yarisa? da sa niekde zohnat original ale to novsie?(ak sa da tak za kolko) ja mam v yarise ete ten stary model ktory nema ani fader :(
Tomas ty si niekde pisal ze si ho vymenil, za ake si to vymenil???
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Ja som daval neorigo radio, najprv som ho mal namiesto odkladacej schranky pod origo radiom a potom som to origo radio vyhodil a dal tam 2 DIN konzolu.
Ak chces vymenit iba model origo radia, tak na EBAY-i sa dost predavaju. Ak by si to chcel kupovat v Toyote, tak celkovo to vyjde asi na 20 000 Sk, dobra paleta :D
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
Yaris WRC
Řidič

Příspěvek od Yaris WRC »

Tomas píše:Ja som daval neorigo radio, najprv som ho mal namiesto odkladacej schranky pod origo radiom a potom som to origo radio vyhodil a dal tam 2 DIN konzolu.
Ak chces vymenit iba model origo radia, tak na EBAY-i sa dost predavaju. Ak by si to chcel kupovat v Toyote, tak celkovo to vyjde asi na 20 000 Sk, dobra paleta :D
no to viem ze v toyote 20 litrov ale tolko nedam :lol: nemohol by si tu zverejnit fotku jak to mas zriesene? :)
mika
Navigátor

Příspěvek od mika »

ja mam to original radio na CD...
a nepouzivam ho.
Kolko ponuknes???
Toyota Yaris Blue 1.0 VVTI 2004
mika
Navigátor

Příspěvek od mika »

tomas: kolko stoji 2din konzola??
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

mika píše:tomas: kolko stoji 2din konzola??
Zhruba 1800 Sk, je to cely stredovy panel a dve plastove zaslepky po bokoch otvorov.

Tu je foto: http://www.toyotateam.sk/gallery/index. ... mFilters=t Tie zaslepky sa upevnuju na plechy, ktore drzia po bokoch radio, mali by sediet aj na tvoje auto po facelifte, akurat panel ma iny tvar.

Objednat sa to da jedine v Toyote, co som zistoval, ziadna firma to nevyraba.
mika
Navigátor

Příspěvek od mika »

co to tam je za budiky???
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Je to od Caliber-u, je to vo velkosti 1 DIN, akurat je to o 5 cm kratsie ako radio. Meria to napatie, teplotu zosilovaca (je k tomu cidlo, ktore nacapis na chladic) a vybudenie pravej a lavej strany zosilovaca (ma to nizkourovnovy aj reprakovy vstup), ja som na to napojil zosiky na SW. Na pravej bocnej strane sa nadstavuje interval vybudenia, aby ti pri max. isli rucicky do cerveneho pola.
Yaris WRC
Řidič

Příspěvek od Yaris WRC »

Tomas píše:Je to od Caliber-u, je to vo velkosti 1 DIN, akurat je to o 5 cm kratsie ako radio. Meria to napatie, teplotu zosilovaca (je k tomu cidlo, ktore nacapis na chladic) a vybudenie pravej a lavej strany zosilovaca (ma to nizkourovnovy aj reprakovy vstup), ja som na to napojil zosiky na SW. Na pravej bocnej strane sa nadstavuje interval vybudenia, aby ti pri max. isli rucicky do cerveneho pola.
ty vole vy ste maniaci ja len tak kukam ze co vsetko sa s yarisom a jeho doplnkami da robit :shock:
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

a to pockaj az skoncim ja so swojim... :lol:
kajo ty mas podlozky?
Yaris WRC
Řidič

Příspěvek od Yaris WRC »

Ičo píše:a to pockaj az skoncim ja so swojim... :lol:
kajo ty mas podlozky?
jo mam 2cm na kazdom kole :wink:
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

ja cem dozadu 3cm a dopredu 2cm... :P
odkial ich mas? a cena?
romanca
Člen Týmu

aby som si to vyjasnil

Příspěvek od romanca »

Tomas píše:
mika píše:tomas: kolko stoji 2din konzola??
Zhruba 1800 Sk, je to cely stredovy panel a dve plastove zaslepky po bokoch otvorov.

Tu je foto: http://www.toyotateam.sk/gallery/index. ... mFilters=t Tie zaslepky sa upevnuju na plechy, ktore drzia po bokoch radio, mali by sediet aj na tvoje auto po facelifte, akurat panel ma iny tvar.

Objednat sa to da jedine v Toyote, co som zistoval, ziadna firma to nevyraba.
mam teda zavolat do toyoty a povedat im ze chcem aby mi objednali 2din konzolu na yarisa a vyhodili orginalne autoradio? mam yarisa len par dni a ked som sa v toyote pytal na normalne autoradio tak mi ponukli len zabudovanie druheho pod orginalne. bolo to v ppc, kde ti dali tu 2din konzolu? bolo to v blave?
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Ja som to objednaval v PPC. Objednavacie kody na zaslepky su 90153-50010, potrebujes 2 ks, su rovnake aj na pravu aj lavu stranu. Objednavaci kod na 2 DIN konzolu je 55406A, na konzolu sa musis popytat, ten kod je z modelu pred faceliftom.
Odpovědět

Zpět na „Yaris“