Tomas ty si niekde pisal ze si ho vymenil, za ake si to vymenil???
no to viem ze v toyote 20 litrov ale tolko nedamTomas píše:Ja som daval neorigo radio, najprv som ho mal namiesto odkladacej schranky pod origo radiom a potom som to origo radio vyhodil a dal tam 2 DIN konzolu.
Ak chces vymenit iba model origo radia, tak na EBAY-i sa dost predavaju. Ak by si to chcel kupovat v Toyote, tak celkovo to vyjde asi na 20 000 Sk, dobra paleta
Zhruba 1800 Sk, je to cely stredovy panel a dve plastove zaslepky po bokoch otvorov.mika píše:tomas: kolko stoji 2din konzola??
ty vole vy ste maniaci ja len tak kukam ze co vsetko sa s yarisom a jeho doplnkami da robitTomas píše:Je to od Caliber-u, je to vo velkosti 1 DIN, akurat je to o 5 cm kratsie ako radio. Meria to napatie, teplotu zosilovaca (je k tomu cidlo, ktore nacapis na chladic) a vybudenie pravej a lavej strany zosilovaca (ma to nizkourovnovy aj reprakovy vstup), ja som na to napojil zosiky na SW. Na pravej bocnej strane sa nadstavuje interval vybudenia, aby ti pri max. isli rucicky do cerveneho pola.
mam teda zavolat do toyoty a povedat im ze chcem aby mi objednali 2din konzolu na yarisa a vyhodili orginalne autoradio? mam yarisa len par dni a ked som sa v toyote pytal na normalne autoradio tak mi ponukli len zabudovanie druheho pod orginalne. bolo to v ppc, kde ti dali tu 2din konzolu? bolo to v blave?Tomas píše:Zhruba 1800 Sk, je to cely stredovy panel a dve plastove zaslepky po bokoch otvorov.mika píše:tomas: kolko stoji 2din konzola??
Tu je foto: http://www.toyotateam.sk/gallery/index. ... mFilters=t Tie zaslepky sa upevnuju na plechy, ktore drzia po bokoch radio, mali by sediet aj na tvoje auto po facelifte, akurat panel ma iny tvar.
Objednat sa to da jedine v Toyote, co som zistoval, ziadna firma to nevyraba.