Yaris NG 1.3 spotreba a dojazd
Yaris NG 1.3 spotreba a dojazd
Ahojte mam novy yaris 1,3 terra summer a nevidim vôbec na palubovke dojazd oni ho tam asi nedali betari ze? Chcel by som sa opytat ako sa da bez toho merat spotreba ci mate dake figle a tak a ci dakto kupoval tiez tieto akciovky teraz niekedy Dakujem 

- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Spotřebu změříš jednoduše, smažeš si počítadlo kilometrů, natankuješ plnou, jezdíš, natankuješ plnou a odečteš ujeté kilometry. Spotřebu spočítáš podle natankovaných litrů a ujetých kilometrů, konkrétně (tankováno)/(ujeto km/100)
a nebo si vyplňuj statistiky na spritmonitor.de (nebo klikni na grafiku spotřeby v mém podpisu) a tam to za tebe bude počítat samo.
a nebo si vyplňuj statistiky na spritmonitor.de (nebo klikni na grafiku spotřeby v mém podpisu) a tam to za tebe bude počítat samo.
Re: Dakujem
SPOTREBAmatis píše:Dakujem bolo to ono mam zatial 6,8 spotrebu a jazdil som len po meste kolko vam papka tento drobec?
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 96&start=0
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Yaris-spotřeba
Ahoj,
já mám taky 1,3 od 04/08 pokud tomu šlapu celkem na krček 6,1-6,2/100.Když jsem zkoušel kolik najedu když mi začně blikat poslední značka na nádrži tak jsem dostala na 5,7.To jsem jezdil opravdu 50 město a 90 mimo.Jinak tedy teď na dovolené 2 dospělí+1 dítě na střeše 3 kola a naložené auto po dálnici 7,8

já mám taky 1,3 od 04/08 pokud tomu šlapu celkem na krček 6,1-6,2/100.Když jsem zkoušel kolik najedu když mi začně blikat poslední značka na nádrži tak jsem dostala na 5,7.To jsem jezdil opravdu 50 město a 90 mimo.Jinak tedy teď na dovolené 2 dospělí+1 dítě na střeše 3 kola a naložené auto po dálnici 7,8

celkova spotreba
neviete kde ukazuje yaris ng celkovu spotrebu bo po natankvani sa priemerka zmaže :/
Re: celkova spotreba
Yaris ukazuje priemernu spotrebu od natankovania po natankovanie.Inac nie.matis píše:neviete kde ukazuje yaris ng celkovu spotrebu bo po natankvani sa priemerka zmaže :/
Ale mozes si kedykolvek sam vynulovat priemernu spotrebu ale po natankovani sa ti znova sama znuluje.Je to dost logicke a uzitocne.Ak si chces robit prehlad aku si mal spotrebu v 2003 a potom v 2010 tak odporucam MS excel.Ale podstatne je kolko si spotreboval prave na ceste pre ktorou si natankoval.Ostatne je len cista statistika.
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
No,neviem,kde to mám dať- zaujimalo by ma,ako je s tou reklamou na nového yarisa. Funkcia START and STOP-pri státí(napr. na križovatke ja spotreba 0 lit.) Je v tom nejaký fígel,ale aký???..Ako môže nežrať benzín motor,ked je zapnutý...

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
to bude asi tym ze sa vypnemuco píše:No,neviem,kde to mám dať- zaujimalo by ma,ako je s tou reklamou na nového yarisa. Funkcia START and STOP-pri státí(napr. na križovatke ja spotreba 0 lit.) Je v tom nejaký fígel,ale aký???..Ako môže nežrať benzín motor,ked je zapnutý...![]()

Toyota Yaris NG 1.3 Terra Cool 2007 (Lunarna strieborna)
Fiat Bravo 1.4 Dynamic 2007 (Red Tango)
Fiat Bravo 1.4 Dynamic 2007 (Red Tango)