Drnčení

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
ligeo
Člen Týmu

Drnčení

Příspěvek od ligeo »

Je běžné, že cca po roce ježdění začne drnčet palubní deska(někdy při vyšších otáčkách motoru, jindy při "hrubém" asfaltu) ? Ten pazvuk se nejčastěji line jakoby z ústí vzduchotechniky pod předním sklem.Máte s tím nějaké zkušenosti a jak se k tomu postaví servis ?
Dík
Komanche

Příspěvek od Komanche »

mno, nam u prvni generace Yarisu drncely kryty repracku - servis s tim neudelal nic, nakonec to vyresila kapka lepidla...
Thomas
Navigátor

Drnčení

Příspěvek od Thomas »

Tak to jsi na tom o dost líp než já.Nové auto a začalo to drnčet po 2 měsících.Mám najeto 5200km.Predevčírem jsem se vrátil z dovolené.Jel jsem na jeden zátah 1100km.Poslouchat to s menšíma přestávkama celou cestu je fakt vopruz.Zajdu s tím do servisu.Snad s tím něco svedou. :mad:
Komanche

Příspěvek od Komanche »

ale myslim si ze by meli bejt schopny s tim neco udelat, je to prece Toyota, tak pecujou o zakazniky..ů. Pokud to neudelaj, doporucoval bych zmenit servis... 8)
ligeo
Člen Týmu

drnceni

Příspěvek od ligeo »

Ja jsem to uz reklamoval dvakrat, vcera jsem si jej ze servisu vyzvedl a je to tak, jak to bylo. Neudelali s tim vubec nic, a to to auto meli bezmala tri dny. Ztracim duveru v kvalitu jejich prace..
Komanche

Příspěvek od Komanche »

nevim odkud jsi, ale jiny servis tam neni?
ligeo
Člen Týmu

drnceni

Příspěvek od ligeo »

Ano je, zvazuju zmenu servisu..
Komanche

Příspěvek od Komanche »

mozna by to bylo vhodny, a tebe by to nemelo nijak omezit, je to zarucni oprava preci...
Thomas
Navigátor

Příspěvek od Thomas »

Prubni Toyotu v Havířově,i když to bude asi stejný majitel. :roll: Jestli to půjde,obrať se na pana MACEČKA. :!: Je to vedoucí prodeny i servisu.Taky tam s tím zajedu.Jenom ještě nevím kdy.Jestli tam pojedeš,dej pak vědět jak jsi dopadl.
Odpovědět

Zpět na „Yaris“