taky sem to měl chvíli na zkoušku na levý straně, když sem měl ještě CB místo kasliku a jelikož jsem od přírody pravák, tak to ovládání pro mě bylo moc krkolomnýLaBuS píše:jeden čas jsem měl navi nalevo od volantu před sloupkem, ale hodně to odvádělo pozornost a neviděl jsem na totak to šlo zpět, tak kde to je teď...
používám TMCP player a ovládání mám nastavený na křížový ovladač (joystick) nahoru/dolu hlasitost, levá/pravá změna skladby. Stejně mám hozený náhodný výběr a nemakám na to vůbecGongush píše:taky sem to měl chvíli na zkoušku na levý straně, když sem měl ještě CB místo kasliku a jelikož jsem od přírody pravák, tak to ovládání pro mě bylo moc krkolomnýLaBuS píše:jeden čas jsem měl navi nalevo od volantu před sloupkem, ale hodně to odvádělo pozornost a neviděl jsem na totak to šlo zpět, tak kde to je teď...
![]()
Ještě takový dotaz, co používáš za přehrávač na hudbu? Ja mam nějaky Mortplayer nebo jak se tomu nadava, ale při navigaci se mi kouše a dlouho trvá než přepne ze skladby na skladbu. Používám TMCP ale tam je zas trošičku špatny ovladání za jízdy...
tak vidím že jsme na tom stejně. Asi taky zustanu u toho TMCP, protože je zatim jediny ktery opravdu funguje, na jinych občas nejde ovladat přes HW tlačitka apod.LaBuS píše:používám TMCP player a ovládání mám nastavený na křížový ovladač (joystick) nahoru/dolu hlasitost, levá/pravá změna skladby. Stejně mám hozený náhodný výběr a nemakám na to vůbecZkoušel jsem nero player, Winamp atd...a TMCP je nejméně náročný na paměť a procesor . Jede mi to totiž paralelně pod navi.