Caute, nejaky dobrak mi odlomil zadny stierac na Yariskovi r.v. 1999 Poradte kde by sa dal zohnat novy... nemate niekto? Ono uz od od kedy som ho kupil bolo cele to ramienko nejako nakrivo a zle to stieralo, tak by som to chcel vymenit komplet.
Dik moc za pomoc.
resil jsem podobnej problem s yarisem rv 03 - tesne pred faceliftem. sterac jsem sehnal, s tim, ze je na meho yariska. po tom co se mi pracne povedlo sundat stary, jsem zjistil, ze ten "tisicihran" na kterem to sedi, je jiny. taky ma ten sterac trosku jiny tvar. takze predpokladam, ze je to na yaris NG. kdyby mel nekdo zajem, je k mani.
...strasne, uz som obvolal vsetky vrakoviska snad v celej SR a nikde nemaju YARIS a ani v ziadnych autodieloch... vraj jedine original od TOYOTY. Lenze ja to potrebujem aj s tou oskou, lebo je nejaka ohnuta a ten plast co pritlaca stierac sucha o sklo a to by ma vyslo original 11254 Sk!!! (aj s motorcekom - bez neho to nepredavaju)
Na fore by uz mal byt o tomto probleme topic. Niekto uz spominal, ze mu ktosi urval zadny stierac. Teraz ale neviem, ci tam bola aj poznamka o tom, kde zohnat novy. Skus prelistovat forum. Hladal som to na slovenskom fore, ale tam som to nenasiel, takze by to malo byt tu.
Toyota Yaris NG | 1.3 VVT-i | SOL | 1G3 | Popoluška
no mne sa stalo teraz, ze mi tiez nejaky dobrak zlomil zadny stierac, a potrebujem ho aj s ramienkom. novy v toyote stoji 2200,- co je dost, tak ci nahodou niekto neviete kde by sa dal zohnat novy. za kazdu radu dakujem. mam yarisa 2002
Před cca 5-ti měsíci jsem kupoval (originál Toyota - jiné nemachincké díly ani nemá moc smysl kupovat dle mých zkušeností s cenou) celé přítlačné ramínko a vyšlo na cca 1200Kč (pokud mě paměť neklame). Je to komplet s pružinkou, dílem na tisícihran a ramínkem (zvlášť se to neprodává). Bylo to na Yariska 2001. Jinak sundat ten původní bylo dost obtížné. Někdo mi ten stěrač chtěl šlohnout, ale jak zjistil, že to nejde bez toho aniž by jej poškodil, tak to tam raději nechal. Jinak stírátko by se k tomu muselo dokoupit.
Toyota Yaris 998 r.v. 2001
Toyota Yaris 1,3 NG Terra Cool r.v. 2007
Toyota Yaris 1,8 T-Sport r.v. 2007