no takze Celerak vyjede v 15:30, protoze jezdi podle predpisu a my ostatni muzem vyjet pozdeji (protoze mame sportaky) a tak tam budeme driv jak on

klido to muzeme posunout o 30 minut neni problemKysi píše:No caute, me osobne je jedno v kolik se v patek odpoledne pojede, protoze mam dovolenou. Takze si to koukejte zaridit tak abysme mohli vyrazit nejak rozumne - a zadne vymluvy - tzn. 16:00 je idealni si myslim
ale jsem i pro knedlovych 15:30
no takze Celerak vyjede v 15:30, protoze jezdi podle predpisu a my ostatni muzem vyjet pozdeji (protoze mame sportaky) a tak tam budeme driv jak on
uz na tom pracujuKysi píše:No caute, me osobne je jedno v kolik se v patek odpoledne pojede, protoze mam dovolenou. Takze si to koukejte zaridit tak abysme mohli vyrazit nejak rozumne - a zadne vymluvy - tzn. 16:00 je idealni si myslim
ale jsem i pro knedlovych 15:30
dr.knedlo píše:Zatím oficialni seznam lidi ... .
dr.knedlo
Ghon
Tygr
Hibs
Skopek- jeste nepotvrdil
Petis + slecna Petisova + pes
Celerak+maaca
Spookey
Ja_ma + slečna ja_mová
Tomáš + jeho segra
Esab
Konik
Ivan66
CharlieCh + "drcera" + kamarád
Klinkáček + Klinkáčková
Paskiler + Pasklirová
Kysi
Karda
Market
Vachutka
Keny
Snad Esab
možná Štepán
jo a klucina s modrou šáde.. kdo si pamatuje z prvního srazu jen se mu nemuzu dovolat
Abych rekl pravdu moc jsem s tebou uz nepocital:))Ale je to skodasopo píše:Knedlo, kámo, mě si vyškrtni, já to nedávám, chtěl sem to dát i se zbytkem týmu, ale Junior je na to ještě asi malej, snad příští rok
Neobdrzel jsem od tebe prihlaskuEsab píše:Tak má účast je ohrožena - mám totiž čmeldu u karosáře a v pátek jdu ještě na noční . Tak pokud to vyjde, tak možná dojedu v sobotu.