Jake AUTO pro manzelku

Tlachání o všem - bez zaměření!
drgi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drgi »

Porsacek píše:TAK jsem poridil AUTO pro manzelku opel astra. 1.6 55kw sedan
V pondeli ji ho predam a muze jezdit tak v pondeli kolem chodova pozor bude mit premieru . :wink: :wink:
OPEL? :-)
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
Porsacek
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Porsacek »

Supr cena 22 000,- rv93 od znameo to auto mel kluk a nedobrzdil. Pri nehode to neodnesli ani svetla a nechal to u nej spravyt ale nemel na zaplaceni od pojistovny prachy dostal ale mechanykovy je uz nedal on to spravyl a tak mu to stalo u baraku no a ten klucina jse nemel aby to vyzvedl a tak jsme se domluvyli ze to koupim dnes jsme vyresily papirovani a v pondeli jsi to vyzvednu .(jeste je potreba vymnit lozisko na predku manzetu na poloose a cep .Jedinej problem je v tom ze jak to bylo tukli tak je to opraveny ale barva je zakladovka takze casem nalakovat ale jen levy predni roh. :P ale manzelce na popojizdeni po praze a na nakupi to staci ma to stresni okno central origo radio vnitrek neknuty a velky kufr 500l (koupeny v cechach) . :D :D
C-HR Hybrid, Toyota Corolla 1.6 SDN
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Vypadá to jako dobrá koupě, tak ať slouží, i když to není Toyota. :wink:
Komanche

Příspěvek od Komanche »

jj vyzera to good :) tak at slouzi a hlavne ofafrne 8)
Celica2.0GTI
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celica2.0GTI »

Ta plná moc musí být notářsky ověřená
Komanche

Příspěvek od Komanche »

na tyhle ucely nemusi! staci cisla OP obou dvou lidi... vyzkouseno... ver mi 8)
Celica2.0GTI
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Nevím jak je to mezi manžely ale se ségrou jsme museli mít ověřenou plnou moc. A nevím kdy jsi to zkoušel ale ono se to ted celkem mění ty podmínky
Porsacek
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Porsacek »

DIk za radu ale s autem uz jezdi a prepsat to jdem v pondeli a jdem cela rodina . 8)
Komanche

Příspěvek od Komanche »

aaa, pan to zakamufluje jako "rodinny vylet" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Komanche

Příspěvek od Komanche »

Celica2.0GTI píše:Nevím jak je to mezi manžely ale se ségrou jsme museli mít ověřenou plnou moc. A nevím kdy jsi to zkoušel ale ono se to ted celkem mění ty podmínky
ja to resil mezi mnou a kamaradem - nemame spolu vuci statu nic spolecnyho - a je to cca 5mesicu...
Celica2.0GTI
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Já na policajty chodím asi častěji jak ty a tohle se mi zdá celkem blbost vždycky po mně chtěli ověřenou plnou moc protože neověřenou si načmárám kdykoliv a můžu si přepsat i kradený auto
Komanche

Příspěvek od Komanche »

mezi nami devcaty, pokud to resis na policajtech, tak uz si auto peknejch par let neprehlasoval :lol: :lol: :lol:

holt rikam osobni zkusenost. My to zkouseli, ty asi ne... :P
Celica2.0GTI
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Komanche píše:mezi nami devcaty, pokud to resis na policajtech, tak uz si auto peknejch par let neprehlasoval :lol: :lol: :lol:

holt rikam osobni zkusenost. My to zkouseli, ty asi ne... :P
Já na to mám živnost tak mě nevykládej takový bludy!!!!
Komanche

Příspěvek od Komanche »

na prehlasovani aut? hmm :lol:
Porsacek
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Porsacek »

Tak dnes jsem to jel prepsat a jelikoz junior vecer rval jak protrzenej tam jsem mel plnou moc a ten mechanik mel od toho kluka taky plnou moc a ted jse podrzte na papiru od fi. Dell rukou nacmarany ze jsme to louskali a nemeli jsme ani jeho cislo obcanky ta zena za prepazkou cca 53 let silne obarvene vlasy to vzala poslala me at zaplatim 800,- kc a za 6 min jsem dostal tech.prukaz na jmeno manzelky a frcel jsem a hlavne jse na nic neptala a ani ji nebylo divny ze ten mechanik to podepsal za toho Hroudu a jeste tam napsal Hrouda a obcanku chteli akorat od moji zeny . :twisted: :twisted:
Docela jsem cumel jak to probehlo (auto uz jsem striknul sprejem a rozlestil ) Dnes jsem koukal ze na TIP caru jse ta Astra pohibuje kolem 50-65 tis tak me napadlo ze to kolem vanoc prodam a zlataky by mohly stacit na E10 8)

(at v tech autech neni bordel Toyota )
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“