Neuveritelne, na co vsechno se da narazit

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Neuveritelne, na co vsechno se da narazit

Příspěvek od Tequilla »

Jsem dneska menil zarovku v prednim svetle na strane ridice (mimochodem to ty kuci sikmooky nemaj moc dobre vymysleny - resp. na ruku evropana tam neni misto). Pak me napadlo zkontrolovat takovy ty klasicky veci, kdyz uz jsem to predni viko mel po asi roce otevreny. Oddelal jsem i vzduchovej filtr, kterej byl v pohode ale vsimnul jsem si mezi svickama nejakych divnych veci. Zacal jsem to od tama dolovat sroubovakem a normalne jsem zjistil, ze jsem tam mel rozdrobene asi na 5mm kousky nejake susenky (asi BeBe). Bylo tam toho fakt hromada. Fakt nechapu, jak se to tam mohlo dostat. Znamej mel auto ve stodole pres zimu a mysi mu zaneradili celej motor zrnim, ale ja autem jezdim kazdej druhej den. Musela to byt asi nejaka tryuskomys, ze tam za kratkou dobu natahala takove zasoby...Jo a jeste mi asi za prednim tlumicem na strane spolujezdce rozkousala zvukouvou izolaci od motoru. Ocividne ji Yaris chutnal vic nez ty BeBecka :D :D :D .
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

To je jasný: BeBečka se upekla z toho zrní :D
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Pian
Člen Týmu

Příspěvek od Pian »

Jimmi píše:To je jasný: BeBečka se upekla z toho zrní :D
Skoro každý měsíc nalézám v motoru housky a rohlíky. Asi tím, jak parkuji u jehličnatých stromků :-))) a myši mají preé
Odpovědět

Zpět na „Yaris“