Tak ja vcera koupil v pneu bazaru v pocernicich ty co tam mam mit papirove to je 205/60 R14 dvoje Firestone a dvoje Fuldy.Uvidime, uvidime...Ale prohloupit sem nemoh vsechno je lepsi nez ty protektory :)Ale ty pneu sou super maji tak 90pct vzorku a za vsechny 4chteli 3000,- rovnou to tam za 500 nazuli a jelo se
kua to sou kola vsude...
ja jezdim na predepsanych 165 R13
sirsi kola by tomu pomohly - urcite znate ten pocit kdyz v zacatce mate pocit, ze kazdou chvili se musi ty pneumtaiky vyzout z rafku
vepredu mam nejaky Kleber a vzadu Matador-Omsk
koupil sem vsechny ctyry kola na vrakaci
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
wong píše:kua to sou kola vsude...
sirsi kola by tomu pomohly - urcite znate ten pocit kdyz v zacatce mate pocit, ze kazdou chvili se musi ty pneumtaiky vyzout z rafku
ja tech 205/60 R14 mam taky predepsany
tak to se mas, ja mam v technicaku jenom tyhle jedny. v knizecce od auta jsou i jiny s nizsim profilem a aj nejaky 14". navic stejne ted nemam na novy. tyhle maji jeste 4mm, takze je v klidu sjedu a pak se uvidi
tak to se mas, ja mam v technicaku jenom tyhle jedny. v knizecce od auta jsou i jiny s nizsim profilem a aj nejaky 14". navic stejne ted nemam na novy. tyhle maji jeste 4mm, takze je v klidu sjedu a pak se uvidi
Wongu, sirsi kola jsou fajn, ale hodne dela i kvalita vyrobku. Osobne bych preferoval 165/13 od GoodYear nebo Michelinu pred 185 Barumkou Bravur. - nechtel jsem nai verit, jak pekne piskaji v zatackach
Od kvality a vysky vzorku se odviji nejen stabilita a zivotnost, ale i komfort - hlavne prenaseny hluk.
Ted jsem menil z protektoru na jete Michelinky a je to 100 a 1 - naraz ticho
Btw. sirka 225 na vode stabilni? Zazil jsem tenhle rozmer na Honde CRX pri desti na dalnici a pripadal jsem si jako na sjezdovce
ex - Corolla 1.6, 16V 4A-FE, 81kW, '98 alias mouchomedvěd, vděčně vzpomínám
Corolla 1.3, 12V, 2E, '89 53kW compact alias placaťák
Starlet 1.3, 16V 4E-FE, r.v 98, 55kW, 5dv alias drobeček
Hafan píše:
Wongu, sirsi kola jsou fajn, ale hodne dela i kvalita vyrobku. Osobne bych preferoval 165/13 od GoodYear nebo Michelinu pred 185 Barumkou Bravur. - nechtel jsem nai verit, jak pekne piskaji v zatackach
Od kvality a vysky vzorku se odviji nejen stabilita a zivotnost, ale i komfort - hlavne prenaseny hluk.
Ted jsem menil z protektoru na jete Michelinky a je to 100 a 1 - naraz ticho
Btw. sirka 225 na vode stabilni? Zazil jsem tenhle rozmer na Honde CRX pri desti na dalnici a pripadal jsem si jako na sjezdovce
no to je pravda, ze bude asi kvalitnejsi mensi guma lepsi nez nejakej sirokej shit...
michelinku mam jednu - na rezerve. ta vypada jeste nejeta