To mike.prague
Mne auto doviezli konkrétne z PRAHY-na objednávku! (neviem,či je sklad v Koline a je mi to čuma-fuk,kde to majú odparkované)...Dokonca som bol pri tom,keď ho skladali,lebo s ním meškali a bol som skôr na predajni,ako oni z PRAHY dorazili do KOMARNA... Tak asi tak... Keď som napísal do PRAHY kôli tomu filtru na klimu vedeli asi o ktoré vozidlo išlo,lebo nijaké iné auto vtedy do KOMARNA nedoviezli ,len to moje ako-"sólo" na kamione...

Okrem iného ,predajca mi hneď povedal,že to budem mať (nepamätám datum) trochu neskôr,lebo je to ešte v PRAHE. Tak potom neviem.Hlavne ,že to fachčí
A ešte skusim zareagovať na ten tvoj pocit z tvrdého podvozku.
Yaris ak má tvrdý podvozok,tak som mal čisto novú Fiestu(r.v.2007)pravdepodobne bez tlmičov a bez pružín...Schvalne-skus sa objednať na skušobnú jazdu na fieste. Vyhrkotá to z teba aj obed,ktorý si zjedol ešte pred týždňom...Bohužial jazdím na cestách hrbolatých a aj nehrbolatých v pomere asi 50:50...
Moj názor je taký,že yaris je tak akurát. Ešte pred fiestou som mal Chevrolet Kalos-to bol ako "Leninove sane" hompálalo sa to ako v bavlnke,no nedalo sa s tým bezpečne ísť do zákruty.To fiesta zasa bola pravý naopak.Takže do tretice-Yaris je stred!