Životní styl s Yarisem

vše ohledně modelové řady Yaris
aczasa
Věčnej rejpal

Asi jsem zmlsanej

Příspěvek od aczasa »

Prostě jen tak spekuluji, protože když ten svůj větší autobusek ohnu kolem nějaký šikany, tak rychleji pískají gumy, než bych měl pocit náklonu či plavání. Takže je to možná jen subjektivní pocit. Prostě jak jezdím v několika autech najednou, tak bych si přál s těch aut mít jedno, co by nemělo ty mouchy. :-))))) Asi si koupím kočárek a nechám se vozit v něm.... Tam houpání dokonce vyžaduji... :-)
Back in Czech.
muco
Věčnej rejpal

Re: Asi jsem zmlsanej

Příspěvek od muco »

To mike.prague

Mne auto doviezli konkrétne z PRAHY-na objednávku! (neviem,či je sklad v Koline a je mi to čuma-fuk,kde to majú odparkované)...Dokonca som bol pri tom,keď ho skladali,lebo s ním meškali a bol som skôr na predajni,ako oni z PRAHY dorazili do KOMARNA... Tak asi tak... Keď som napísal do PRAHY kôli tomu filtru na klimu vedeli asi o ktoré vozidlo išlo,lebo nijaké iné auto vtedy do KOMARNA nedoviezli ,len to moje ako-"sólo" na kamione... :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8)
Okrem iného ,predajca mi hneď povedal,že to budem mať (nepamätám datum) trochu neskôr,lebo je to ešte v PRAHE. Tak potom neviem.Hlavne ,že to fachčí :P

A ešte skusim zareagovať na ten tvoj pocit z tvrdého podvozku.
Yaris ak má tvrdý podvozok,tak som mal čisto novú Fiestu(r.v.2007)pravdepodobne bez tlmičov a bez pružín...Schvalne-skus sa objednať na skušobnú jazdu na fieste. Vyhrkotá to z teba aj obed,ktorý si zjedol ešte pred týždňom...Bohužial jazdím na cestách hrbolatých a aj nehrbolatých v pomere asi 50:50...
Moj názor je taký,že yaris je tak akurát. Ešte pred fiestou som mal Chevrolet Kalos-to bol ako "Leninove sane" hompálalo sa to ako v bavlnke,no nedalo sa s tým bezpečne ísť do zákruty.To fiesta zasa bola pravý naopak.Takže do tretice-Yaris je stred! :P :P :P
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
aczasa
Věčnej rejpal

Sáně:-)

Příspěvek od aczasa »

Jo tak Leninovy sáně pamatuji taky. :-D Krom dřevěný podlahy to byl kus plechu... :-)
Back in Czech.
mike.prague
Člen Týmu

Příspěvek od mike.prague »

:) nemyslel jsem ten tvrdý podvozek ve spatnem slova smyslu jsem rad ze ho ma, kdyby plaval tak ho nekoupim, ale panove vcera jsembyl b´vybirat ojeteho pto mamku, ktere jsem rozbil yarise minuly tyden, meli u nas v bazaru yaris TS, jelikoz me znaji u toyoty dobre mohl jsem svest, udelal jsem asi 15 minutove kolecko, ale bylo neco, kam se hrabaji jine kary podobneho razeni 1.8 a skoro 100 kw to je parada, prodvaji ho za 320000 kč a je jako nový má nejeto myslim 17000 km a mělo ho jen na předvádění takže je jak nový. Kdybych si pristi tyden ve stredu nesek vyzvednout nasi 1.3 tak bych si to asi rozmyslel. Pred prodejnou je mirny dlouhy kopec zkusil jsem co to da. Na 2 stupen cca 115 km/h ale ten tah ty brzdy..... , no proste parada, myslim ze mluvim i k tematu, kdo miluje toyotu jako ja a zaroven sviznou ne rychlou jizdu je to za ty prahy idealni volba. Nevite nekdo jakou jdou dat na klasickeho yariska kola, uchvatili me na TSku ----17 palcovky a hlavne 205, sedel jak prikovany.

tady je link :

http://www.toyota-tsusho.cz/inzeraty_detail.php?id=788
aczasa
Věčnej rejpal

Hm... :-)

Příspěvek od aczasa »

Tak jarys v téesu. :-) To bych taky chtěl. :-) Ale nevím nevím s tím, že byl z předvádění, jestli s ním od nuly jezdilo pár hovcádek jako ty teď v 17k, tak musí bejt sice pěkný pro oko, ale chudáček motor a ostatní části.
Back in Czech.
mike.prague
Člen Týmu

NAPSAL JSEM ZOSPATNE BYLO PRY PRO ZASTOUPENI POD TIM JSEM SI PREDSTAVIL, ZE STIM JEZDILI LIDI S TOYOTY, NIKDO JESTE NENULOVAL POCITAC A SPPTREBA TAM BYLA 8, 4 COZ SI MYSLIM ZE JE HODNE OK
aczasa
Věčnej rejpal

No jo....

Příspěvek od aczasa »

Nevím ale jak ty čéčé, ale já moc ty "referentský" vozy nemusím. Opravdu s tím mohl jezdik kdokoliv a jakkoliv... takže drsně. :-) A spotřeba se u jarise maže sama s otevřením víčka nádrže, ne? Mě to aspoň tak ten jarda dělá, ale mám jen 1.3. :-)
Back in Czech.
mike.prague
Člen Týmu

tak covece nevim mi jsme meli staryho 2002 a ten to nedelal, mozna ten novy to dela
muco
Věčnej rejpal

Re: No jo....

Příspěvek od muco »

aczasa píše:Nevím ale jak ty čéčé, ale já moc ty "referentský" vozy nemusím. Opravdu s tím mohl jezdik kdokoliv a jakkoliv... takže drsně. :-) A spotřeba se u jarise maže sama s otevřením víčka nádrže, ne? Mě to aspoň tak ten jarda dělá, ale mám jen 1.3. :-)

Ja neviem,ale ja som si to nevšimol,že by sa vymazal palubák pri otvorení nádrže. Včera som otvoril nádrž,lebo chlapi boli zvedaví,ako je to so zabezpečením proti otvoreniu a pri tom aj výko otvorili.Takže môžem povedať,že sa nič nevinulovalo. :wink:
Toyota Auris 1.8 hybtid
aczasa
Věčnej rejpal

Otevření nádrže...

Příspěvek od aczasa »

No tak teda nevím, já když dotankuji palivo, tak opravdu mi zmizí původní průměrná spotřeba a mám znovu od píky, žeby chyba v matrixu?
Back in Czech.
todler
Navigátor

PC

Příspěvek od todler »

Po dotankování zůstává ještě na displeji stará spotřeba a hned po rozjetí se PC vynuluje.Víko nádrže nemá na to žádný vliv.
1,3 TERRA COOL 2006
muco
Věčnej rejpal

Re: PC

Příspěvek od muco »

Ano,myslel som tak-že ak otvoríš viko nádrže,tak sa nič nedeje,pokial tam nenapcháš pistol. Po natankovaní sa to samozrejme vynuluje :wink:

Matrix Ti funguje dobre :) :)
Toyota Auris 1.8 hybtid
aczasa
Věčnej rejpal

Matrix...

Příspěvek od aczasa »

No tak to jsem rád, že je to takhle v pořádku. :-)
Mě se totiž opravdu pokaždé stane, že po dotankování a zaplacení odjedu od pumpy. Tak je to fajn. :-D
Back in Czech.
Odpovědět

Zpět na „Yaris“