zrejme nejaka upravena verze Z05ky?
opak je pravdou, vesměs to jsou nové vozy, terénní, ani sportovní nevyjímajelibor12 píše:2 Labus: a všimnul jsi si u těch bouraček pokud se to dalo poznat co je to za typ auta. Ono málokdy je v tom právě řidič nějakého opravdu sportovního auta. Většina je právě těch tuzingovych koncernu. Co jim majitel přifoukne výkon,dá snížené pružiny,velká kola s menším obutím tzv A a myslí si že právě teď sedí v supersportu,ale ono jízdními vlastnostmi a vahou je to pořád jen rodinný sedan nebo kombi... Tito lidé řídící tato auta představují opravdové nebezpečí pro ostatní řidiče. Bohužel.
s tím asi nelze jinak než souhlasit, nicméně věková kategorie 18-21 let v dnešní době již dávno v "tuzingovejch škodulích" nejezdílibor12 píše:Tak já mám trochu jinou zkušenost na českých silnicích. (ročně najezdim tak 50000) a právě když se objevím u nějaké bouračky jsou to tak z 80% zmiňovaná auta. Také statistiky hovoří zcela jasnou řeči. Nejvíc nehod mají řidiči mezi 18 až 21 a i těch které konci tragicky s přehledem vedou tabulky. Bohužel to je "prvenství" o které nikdo z nás asi nestojí.
Myslíš Corvettu 5.gen = poslední mrkačka (C5) ? jestli jo, tak to musel bejt opravdu ocas si na ní troufat s Octávkou... , tohle auto je můj senlibor12 píše:To označení jsem zprznil,to se omlouvám.c05 je správně. ZR bylo také,ale 1. Jelikož to není moje cenová hladina a jsem rád že mám možnost občas usednout za volant takového auta.
tu silnicu tam znám btw onehdá tam u toho semaforu kde se odbočuje na "bystrc II" měřili tu 50ku, tak bachaBeaver píše:.. mistni folklor, tudiz je vhodne dodrzet tradice. Dotycny zpomalil, stocil okenko a jal se mi patrne neco vysvetlovat, nicmene to jsem zrovna zadupnul plyn a vzdalil se znacnou rychlosti, ktere Skoda nebyla schopna. Kde jsem udelal chybu ?