Já se přiznám,že jezdím rychle a pokud na to mám(mnohdy i když určitě ne),tak startuju na první našlápnutí

Také jsem si jednou roztočil svého Sopla.Jel jsem Sebringem a za mnou kámoš v Kadetu po městě cca 70-80(žádné závody-plynulá,svižná a bezpečná jízda).Dojeli jsme béčkovou Vectru s lopatou a zle vyhlížející koncovkou výfuku,jejíž majitel,spatříc možnost "závodů",dal plyn na podlahu.Vcelku s přehledem jsem se na něj nalepil(Chrysler Sebring 2,7 V6).Kámoš v Kadetu vše zezadu jistil

První kruháč jsem ho dost tlačil.Jak na brzdy,tak na výjezdu.Pak přišla středně rychlá pravá(110) a hned za ní tak šedesátková levá.Dost vynáší a kdo to neví,tak jí podcení a najede vyšší rychlostí.Já to vím,tak jsem přibrzdil.Vectrák asi nebyl lokál a nezměněnou rychlostí vplul do zákruty.Utrhla se mu prdel,dal kontra,ale nestačil to už srovnat a pokusil se vyskočit na 40cm obrubník,což se mu nepodařilo

Co všechno si zničil se asi už nedovím-za hóóódně hlasitého smíchu a troubení jsme pokračovali dál

Novou dimenzi jsem poznal s příchodem GT4.Tam,kde s předokolkou(mnohdy i zadokolkou)ještě brzdím mám u Foura už naložíno

Některé zatáčky ani není potřeba brzdit.Stačí potlačit strach a přidat plyn.Opravdu to funguje
Většina lidí na netu moralizuje.Já jezdím na co mám a každý at´si tak klidně jezdí taky.S případnými následky se však musí počítat.Nákladákem jezdím.Sice ne kamionem,ale párkrát jsem jsem zkusil i to.Není to žádná sranda.Je to řehole a člověk je neustále jednou nohou v kriminále.Ps:prázdný nákladák do omezovače(85-90)dokáže pěkně prohnat kdejaký osobák