Vzduchovy filtr sportovni KN

vše ohledně modelové řady Yaris
Ace
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ace »

Mio
Kdybych gazancku platit ja, tak na ni ani nejedu. Nastesti to financujou nasi takze cim vic veci na Berune vymenej tim lip :lol:
Nizsi hluk muzu odprisahnout. Pred vymenou filtru byl zvuk neprijemnej (pro me) uz kolem 3k a ted zacinam Berunu slyset az nekde u 3,5k otacek a s tim rozdilem ze uz to neni zvuk neprijemnej ba naopak.
Samozrejme tohle vsechno jsou moje subjektivni pocity a ne kazdy semnou musi souhlasit :)
Co se vymeny tyka tak sleduj rouru od sani. Na jeho konci (nebo zeby zacatku? :P) je takova plastova krabice s stribrnym napisem VVT-i. odhakni po stranach 2 packy, odendej predni cast a voala bafne na tebe zaprasenej papirovej filtr :D
Obrázek
Toyota Yaris 1.0 VVT-i "Beruška"
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Ace, ty brdo aku mas farbu MAleho?ciernu? ale ved ty mas uplne inac ako mam ja pod kapotou.Uz hned prve je ze na tom kryte nemam napis VVTI.a taku ruru tam asi tiez nemam...
skus sa pozriet tu http://multipics.net/?id=1726154&klic=O ... &overall=1
aj ked to nieje moj Maly,ale to iste mam dnu aj ja...vidis to nasavanie bez hadice?
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Ace
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ace »

Mio
To neni moje Beruska :D pouzil jsem to jen jako ilustracni foto. Moje malicka je cervena s hlinikovim napisem Beruska na zadku :D
Tipnul bych si ze v tvem pripade se vzduchovej filtr nachazi pod tim plastem uplne vlevo (na tyhle fotce - http://multipics.net/?img=1765323,Snmka046.jpg)...odcvaknout ty ctyri skoby a mrknout jestli je tam nebo je jinde :wink: jen tipuju
Toyota Yaris 1.0 VVT-i "Beruška"
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Jaj,ok.uz som sa zlakol ze zase mame nejake nezhody.Lebo takto ma nasavanie spraveny motor 1.3 preto som zavahal....
Tak potom ok.Skusim to tam pozriet.Uz len kupit KN. :D
dik
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
mr.neo
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.neo »

Opětovně se vracím ke starému tématu Vzduchoveho filtru. Osobne jsme se dokopali a konecne koupili sportovni vlozku KN a dneska jsem to namontoval do yarisky. Rozdil zvuku je opravdu velky, jeste je potreba odposlouchat r (ja s ni tak moc zase nejezdim), ale rozdil byl ... Zvuk ted vydava hlubsi a prijemnejsi, uz se konecne da jet i 130 po dalnici aniz by cloveku mely upadnout budínky.

Cena noveho filtru se pohybovala kolem 1300kc. Takze vsem vrele doporucuji, komu vadi bzucivy zvuk yarisky.
Yariska 1,0 Blue - 51 kW - sportovni vzduchovy filtr - sportovni a kozeny packet - LED parkovacky - H4 65W Blue - 185/60 R14 Hankook K416- 175/65 R14 Goodyear UG6 -
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

len tak rozmyslam, ze co by sa stalo keby sa stavajuci filter co tam je vycistil-povysali sa tam smeti?
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

tomko píše:len tak rozmyslam, ze co by sa stalo keby sa stavajuci filter co tam je vycistil-povysali sa tam smeti?
Obyčejný filtr se nečistí, při jeho ceně to nemá smysl. Stačí pravidelně měnit, nejlépe s olejem.
mr.neo
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.neo »

U vetsich a luxusnejsich aut to asi moc cenu nema ... dal jsem to do naseho druho auta Saab 900 a tam to moc znat nebylo. Ale tady je to fakt poznat ...

V sobotu se to bude testovat pradne, vcetne jestli doslo ke zmene akcelerace ci rychlosti ... ale to ukaze cas.

osobne si myslim ze se to vyplati, ikdyz je original levny, tak tohle zlepsi chod motoru, a cena 1300 neni moc, na to ze se to uz pak nemeni a jen cisti.

Jeste by to chtelo u yarisky utlumit zvuky od podvozku, ale to bych asi po auto za 400tis chtel moc :-)
Yariska 1,0 Blue - 51 kW - sportovni vzduchovy filtr - sportovni a kozeny packet - LED parkovacky - H4 65W Blue - 185/60 R14 Hankook K416- 175/65 R14 Goodyear UG6 -
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

MAte pocit ze pri rychlosti 90-106kmh neprijemne huci motor a po prekroceni 110kmh je to uz lepsie?
Ja som to tiez riskol,kupil som KN filter,a vytesujem sa. fakt si niekto pomysli ze je to pocit lebo som tam nieco ine dal,ale ked mi to kolega ktoreho nosim do prace sam od seba povedal ze mi nejako tichsie ide motor,nieco natom bude.zamerne som to skusal aj na dialnici.
Skutocne to uz tak drsne nehuci,zvuk je taky makksi,nepoznat 3 valec.
A je o nieco sviznejsi pri akceleracii,a znova ten zvuk je iny ked sa vytaca.krajsi.odporucam.
:wink:
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

A čo taká sranda stojí u nás,popríp.kde? A ani neviem,ako to vypadá... :cry: :cry:
,lebo ako sa pozeram na tej vrchnej fotke,ako keby som to mal trochu iné,lebo z tej krabice kde je ten filter mám na lavej strane-ako jej súčasť- ešte takú ako-keby"hubicu",odkial ten vzduch nasáva (si myslím)-ako vlastne to tu píše mio.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

muco píše:A čo taká sranda stojí u nás,popríp.kde? A ani neviem,ako to vypadá... :cry: :cry:
,lebo ako sa pozeram na tej vrchnej fotke,ako keby som to mal trochu iné,lebo z tej krabice kde je ten filter mám na lavej strane-ako jej súčasť- ešte takú ako-keby"hubicu",odkial ten vzduch nasáva (si myslím)-ako vlastne to tu píše mio.
Muco, ja mam áj fotky ale nedaju sa mi vlozit pomocou fora ukazto.com,alebo ten multipic.
Filter sa da v pohode kupit v miestnom obchode f. ELIT, www.elit.sk zvol si online katalog a vyber si slovensku vlajku,potom najdes len svoj model auta a treba im dat len presne oznacenie KN 33-2131 pre nas YARIS 1,0L.
Akurat sa caka dlhsie cca 3-4 tyzdne.ale sa vyplati fakt.A dava sa to velmi lahko tam.len odopnes tie klipsne co su na tom ciernom kryte a podvihnes vrsok na pravej strane a sa ti ukaze povodny papierovy filter.No a ten len vyberies a polozis tam ten KN...
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

kuuur... to je pálka....:shock: To naozaj má takú "hodnotu"???-naozaj cítiť potom niečo,napr.že sa zmenilo správanie auta???

Takže-dávam zatial do "zoznamu" ,ale musím najskôr pneu na zimu a ešte zasterky...

služba -ukažto- je davno v p... ak chces niečo sem hodiť(fotky,)kludne cez toto:
http://www.obrazok.eu/

alebo toto :
http://www.directupload.net/

nahraj si to na teito servery a potom si vyber jednu z koloniek na zobrazenie na forach(proste tie "odkazy" skopči a "prilep" do príspevku.)
Jeden server ti hodí len stranku,na ktoru ak klikneš sa ti zobrazia fotky a druhý rovno hodí fotku na forum. Vyber si ,čo cheš(zadara-a fotky ako víno!!! :wink: :wink: :wink: )
Toyota Auris 1.8 hybtid
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Waw,dik muco za odkaz...konecne viem ako nato.
no takze tak vyzera ten filter,no nemam fotku ako sa to otvaralo,lebo tam nebolo co fotit..ako som pisal len das prec klipsne a podvihnes....ale asi este mas cas kym nato dojde rada v tvojom zozname :wink:

Obrázek

Obrázek
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

Denne jazdim po dialnici a ten hukot v kabine ma uz nebavi, chcem preto skusit vzduchovy filter KN (na motor 1.3).
Pozeral som sa na www.elit.sk a maju tam filter pod oznacenim KN 33-2131, cize pod rovnakym cislom, ako pri motore 1.0. Skusal niekto filter namontovat do 1.3-ky?

Inak cena sa pekne vytiahla: 73,08 EUR / 2 201,54 SKK...
Nevidel niekto filter v nejakej inej predajni?
Toyota Yaris NG | 1.3 VVT-i | SOL | 1G3 | Popoluška
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Podla mňa-ak bude obyč.filter rovnaký ako do 1.0,tak to pasuvať musí...
Toyota Auris 1.8 hybtid
Odpovědět

Zpět na „Yaris“