Vím, patří to do jiné rubriky, ale potřebuji prodat mého Yarise a docela to spěchá (rodinné důvody), takže kdyby měl někdo zájem nebo věděl o někom, kdo by ho chtěl, budu moc vděčný.
Podrobnosti jsou na:
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 3416#63416[/b]
Prodávám Yarise TS
Prodávám Yarise TS
Dr.Snacek
Re: Prodáno!
a je tajemstvi kolik se ti za nej nakonec podarilo dostat?dr.snacek píše:P R O D Á N O
Re: Prodáno!
http://www.aaaauto.cz/cz/toyota-yaris/c ... ?id=144989wood píše:a je tajemstvi kolik se ti za nej nakonec podarilo dostat?dr.snacek píše:P R O D Á N O
...
by mne zajimalo, kolik si cca prihazuji AAA...
T.
Re: AAA
Ja teda s AAA mam bohovské skúsenosti -aj s kúpou a aj s predajom...
NIKDY VIAC u nich nekúpim ani len ventilček na pneu...
napr.ponukal som im fiestu -10mesačnú,naj.3000km-bez chybný stav a chceli mi dať až 250tis.Sk(kupil som ho za 360tis.) Vraj bohužial,viac mi nemôžu dať,lebo oni prihadzuju len 10 tis.a nové autá velmi strácajú na cene.(To ja viem,ale nie "až" tak velmi)
....JO... to víš... Predal som ho sukromne za 300tis.bez namáhania sa

NIKDY VIAC u nich nekúpim ani len ventilček na pneu...
napr.ponukal som im fiestu -10mesačnú,naj.3000km-bez chybný stav a chceli mi dať až 250tis.Sk(kupil som ho za 360tis.) Vraj bohužial,viac mi nemôžu dať,lebo oni prihadzuju len 10 tis.a nové autá velmi strácajú na cene.(To ja viem,ale nie "až" tak velmi)
....JO... to víš... Predal som ho sukromne za 300tis.bez namáhania sa

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
- KiciDevil
- Navigátor
Hehe ja som im predal Peugeota 309 1,9 benzin 88 kw r. v. 1987. Smradi, ze 20 tis. Sk . Idem domov vravim. Tak sa typek odpratal na 20 minut a vratil sa ze 25 tis. vravim idem domov. Takto po 5 tis sme sa dostali na 35. tis. tak som uz povolili nehal som ho tam. Za tri dni ho predali za 50 tisic. Novy majitel na mna nejako ziskal kontakt a volal mi. Dozvedel som sa, ze mu ukazali fakturu kde bola cena ze kupili auto odo mna za 45 tis. A kontrola originality vobec neprebehla auto som predal podpisal dajaku kokocinu u notara a bolo. Hehehe. AAA super hajzli tak isto ako Darex a setkci ostatni. Bez problemov vas klamu o tom ze auto nikdy neburane a po predvadzacej jazde pozeram pod auto a tece z neho olej cicerkom. Typek to je v pohode sak to chalani pretesnia do utorka. Ked som povedal, ze take auto nechcem, tak chalan mi pomaly vinadal, ze so mnou straca cas. Hehe nech odrbavaju ale mna uz niemuco píše:Ja teda s AAA mam bohovské skúsenosti

3/07 Toyota Yaris 1.3 5D Terra (Black Mica)
DETTO!!!
Inak su aj niekedy neoblomní....Povedal som im tiež-"dajte mi nazad papiere,idem domov"...vôbec sa ale nesnažil vyjednávať(pri tom musím podotknúť,že v tej dobe mali v ponuke na predaj jednu fiestu o rok staršiu ako som mal a dokonca len so zákl.výbavou,ktorá v tej dobe stála ako nová 300tis.a oni ju ponukali za za 290tis. Sk.Keď som mu to povedal,tváril sa ako keby ma nepočul...-ona ta cena je cez telefon vždy vyššia,len aby vás tam- do výkupu dostali).Potom ale zistíte,že vám viac,ako -u mňa -250tis.nedajú.Ak sa odvoláte na to,že vám ponukli cez telefon viac,povie maník len tolko,že v telefone to auto nemôžu vidieť.Ale podla mojich skuseností-aj keby ste tam auto odniesli rovno z predajne,čiže bez jedinej chyby,ktoré nevidí v telefone.. sa na cene vo výkupe nič nemení.
Takže AAAaaaaaspoň viete,kde nemáte ísť pri predaji a pri kupe ani nehovoriac

Inak su aj niekedy neoblomní....Povedal som im tiež-"dajte mi nazad papiere,idem domov"...vôbec sa ale nesnažil vyjednávať(pri tom musím podotknúť,že v tej dobe mali v ponuke na predaj jednu fiestu o rok staršiu ako som mal a dokonca len so zákl.výbavou,ktorá v tej dobe stála ako nová 300tis.a oni ju ponukali za za 290tis. Sk.Keď som mu to povedal,tváril sa ako keby ma nepočul...-ona ta cena je cez telefon vždy vyššia,len aby vás tam- do výkupu dostali).Potom ale zistíte,že vám viac,ako -u mňa -250tis.nedajú.Ak sa odvoláte na to,že vám ponukli cez telefon viac,povie maník len tolko,že v telefone to auto nemôžu vidieť.Ale podla mojich skuseností-aj keby ste tam auto odniesli rovno z predajne,čiže bez jedinej chyby,ktoré nevidí v telefone.. sa na cene vo výkupe nič nemení.
Takže AAAaaaaaspoň viete,kde nemáte ísť pri predaji a pri kupe ani nehovoriac

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid