Otázka životního stylu je dost zajímavá. Nejsem si jistý, zda se u tohoto auta dá nějaký najít. Určitě je snadnější jej hledat u aut jako je Citroen 2CV, Smart, Mini Cooper, Toyota Prius, Ferrari, Rolls-Royce...
Přidám pár svých subjektivních pocitů řidiče, který řadu let byl zvyklý jezdit služebním dvoulitrem z vyšší třídy:
- považuji Yarise po roce stále za lehce exkluzivní auto - není ani tak často vidět jako Fabie

, čili vždycky mám chuť mrknout na to, kdo ho řídí, a cítím s ní/m jakýsi pocit sounáležitosti
- stále jsem se úplně nezbavil pocitu, že je to tak trochu ženské auto, i když v něm vidím jako řidiče asi v 50 % muže
- není to totiž auto pro agresivní styl jízdy (mám 1,0 model), a proto s ním určitě jezdím bezpečněji
- je to určitě perfektní auto pro městského člověka - často prožívám úžasný pocit při parkování v Praze - vejdu se na délku tam, kam to dříve nešlo
- nevím proč, ale Yaris mně připadá jako auto pro mladé lidi, takže se v něm cítím taky docela mladistvě (je mně už 46

)
- pozoruji, že na "malého velkého" reagují ostatní lidé pozitivně, zmínka o něm obvykle vyvolává sympatický úsměv, dokonce i majitelé vícemilionových šelem mně nonšalantně pustí v koloně před sebe
- Yaris II mně připadá designově velmi povedený a stále se mně hodně líbí, zatím se mu kromě Aurisu a Yaga žádné jiné nepodobá
- displej v interiéru přímo zbožňuju - jsem totiž technoid
Když to shrnu, s Yarisem se cítím jako mladý muž, dávající přednost městskému životu a digitální zábavě, který sice není žádný macho, zato si potrpí na kvalitu a design, nemá ani málo ani zas moc peněz, avšak rád si připlatí za mírnou exkluzivitu.