Topeni nebude.... pocitam stim ze bude teplo...Jinak chatku ti hned doma pridelim:)KUBAJZZ píše:knedlik bez zeli: cuus,jaká chatka jeještě volná? pro 2 osobya půjde už topení nebo jak minule?v noci klima místo tepla....spacák nemám a žena nezahřeje a alkohol nepiju
Na co bys chtěl zrovna ty topení?? Dyť se budete v noci k sobě tulit s knedlíkemGhonzaless píše:Cože? Topení nebude? ...
Tak to se musíme teda pěkne ožrat!![]()
Ale na druhou stranu, pán BŮH zaplať za ty ušetřené peníze. Dyť já minule za topení platil tak 500 Kč ......
Chtel si byt snimLubomir Klinkáček píše:V té chatce jak jsem napsanej tak budu jenom s mladou nebo tam s námi bude paskiler s přítelkyní já jenom že jsem tam napsanej jenom já.
NO a je to venku , ty to mas s tim celerem v rodine:D JEdnou ti udelam sluzbu, aby si to mohl zauctovat a ty me prasknespetiss2.0Gti píše:Na co bys chtěl zrovna ty topení?? Dyť se budete v noci k sobě tulit s knedlíkemGhonzaless píše:Cože? Topení nebude? ...
Ale na druhou stranu, pán BŮH zaplať za ty ušetřené peníze. Dyť já minule za topení platil tak 500 Kč ......
![]()
![]()
Kdoví za co jsi těch 500,- ve skutečnosti platil, to že ti knedlo napsal na lístek za topení ještě neznamená, že to bylo opravdu za topení![]()
![]()
Letos mas slevu byl si loni sladkejGhonzaless píše:Cože? Topení nebude? ...
Tak to jsi měl říct už loni, že je to přísně tajnýdr.knedlo píše:NO a je to venku , ty to mas s tim celerem v rodine:D JEdnou ti udelam sluzbu, aby si to mohl zauctovat a ty me prasknespetiss2.0Gti píše:Na co bys chtěl zrovna ty topení?? Dyť se budete v noci k sobě tulit s knedlíkemGhonzaless píše:Cože? Topení nebude? ...
![]()
![]()
Kdoví za co jsi těch 500,- ve skutečnosti platil, to že ti knedlo napsal na lístek za topení ještě neznamená, že to bylo opravdu za topení![]()
![]()
Budeš rád, když na vás vůbec zbyde nějaká chatrč na spaníLubomir Klinkáček píše:Tak pokud bude dost volných míst tak bych rači každý sám ale chatky vedle sebe![]()
To bych měl tu přihlášku asi taky konečně vyplnitja_ma píše:Tak prihlaska odeslanaUz se tesim a letos konecne cely vikend