Jízda v dešti

vše ohledně modelové řady Yaris
PetrSMS
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrSMS »

Tomas píše:Najjednoduchsie by to bolo, napojit ho na zosilovac, co ma reproduktorovy vstup. Zda sa mi, ze Akim skusal z origo radia vyviest nizkourovnovy vystup a tusim to neslo.
Najlepsia alternativa je ho dat prec a dat tam druhe radio.
hmm aha :.-/
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Asi som to blbo napisal :(
Z origo radia nejdu cincove konektory, ktore sa maju zapojit do zosilovaca. Jedina moznost, je kupit zosilovac, ktory okrem cincoveho vstupu, ma aj vstup, na ktory napojis kable, ktore idu z radia na reproduktory. Neviem aky model Yarisa mas, ja som mal radio Funai a nemalo ani fader, tak som ho vymenil.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
PetrSMS
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrSMS »

Tomas píše:Asi som to blbo napisal :(
Z origo radia nejdu cincove konektory, ktore sa maju zapojit do zosilovaca. Jedina moznost, je kupit zosilovac, ktory okrem cincoveho vstupu, ma aj vstup, na ktory napojis kable, ktore idu z radia na reproduktory. Neviem aky model Yarisa mas, ja som mal radio Funai a nemalo ani fader, tak som ho vymenil.
Je to služební, verze Dream, takže se v tom vrtat moc nemohu... navíc to rádio je vlastně jako součást palubky :-/
Fandys
Člen Týmu

Příspěvek od Fandys »

:lol: 90% hluku jízdy za deště vyřeší zástěrky.Já jsem si je nechal namontovat jenom ve předu a je to podstatný rozdíl.
drgi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drgi »

Fandys píše::lol: 90% hluku jízdy za deště vyřeší zástěrky.Já jsem si je nechal namontovat jenom ve předu a je to podstatný rozdíl.
to ocenia najma vodici jazdiaci za tebou. :evil:
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
Odpovědět

Zpět na „Yaris“