Tak jen pro zajímavost - je tu někdo takový?
.. jednou v mládí jsem se potápěl v řece LabiT.Y.N.G. píše:Já jenom, že s tím začínám a bylo by dobrý kdyby někdo s Toyota klubu to dělal taky. Dalo by se kecat o dvou věcech zároveň![]()
Tak jen pro zajímavost - je tu někdo takový?
Tak to mohl být taky dobrej adrenalin, ale zažít bych to nechtěl.LaBuS píše:.. jednou v mládí jsem se potápěl v řece LabiT.Y.N.G. píše:Já jenom, že s tím začínám a bylo by dobrý kdyby někdo s Toyota klubu to dělal taky. Dalo by se kecat o dvou věcech zároveň![]()
Tak jen pro zajímavost - je tu někdo takový?(bohužel jako spolujezdec ve Škodě 110)
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak jste na tohle přišli?Tonda píše:Jo věnujem se s ženou potápění pokaždý,když si spolu užíváme.Vždy jí při tom strčím hlavu pod vodu a až dobublá,tak je hotová.
celkem sranda ale s odstupem času bych si nafackoval (že jsem k tomu volovi sednulT.Y.N.G. píše:Tak to mohl být taky dobrej adrenalin, ale zažít bych to nechtěl.LaBuS píše:.. jednou v mládí jsem se potápěl v řece LabiT.Y.N.G. píše:Já jenom, že s tím začínám a bylo by dobrý kdyby někdo s Toyota klubu to dělal taky. Dalo by se kecat o dvou věcech zároveň![]()
Tak jen pro zajímavost - je tu někdo takový?(bohužel jako spolujezdec ve Škodě 110)
![]()
![]()
![]()
![]()