A to mas zvonku ci zvnutra?a je to plastova,ci aky material? a ako dlho uz ju tam mas?Ičo píše:ja mam na okne vlastny yaris![]()
Spoznavaci znak YARISakov Toyota klubu
Ičo píše:ja mam na okne vlastny yaris![]()
a tu nalepku mas pravdepodobne zvonka, a nerobi to neplechu ked mas polep na sklach? lebo v utorok si idem davat aj ja polepy na skla. a odkial ju mas?
inak, skotty, tesim sa na tvoje navrhy. ty si asi nase sikovne dievca

antenku bych tam asi nemalovala, protoze bude moc tenka a bude to prvni, co se zacne odchlipovat... lepsi vetsi hladke kousky nez pidiveci, ono i na vyrezaveni na plotru je to nahouby... ale je to jen nazor, libovolne lze domalovat fixou 

Benzín mi voní 
Toyota Auris 1.2 turbo
Yaris 1.33 VVTi
Yaris 1.0
Toyota Corolla 1.4
Toyota Corolla 1.6

Toyota Auris 1.2 turbo
Yaris 1.33 VVTi
Yaris 1.0
Toyota Corolla 1.4
Toyota Corolla 1.6
Super,pecka.len vies co, keby si este skusila vynechat slovo toyota a dat len ten znak a za nim hned klub.cz, cize www.ZNAKklub.cz, lebo sa mi to vidi take precackane,znak a este aj toyota,samozrejme to potom natiahni na pozadovanu dlzku... a tiez font na NICK skus pouzit ten isty ako napis www stranky...aby boli hladke pismena...Skoty13 píše:tak jsem to nějak udělala, ale nebijte mně, když to nebude ono![]()
super...

Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
poslední dnešní pokus
pokračování zítra
ale připadá mi to takové prázdné vpravo... zkoušela jsem natáhnout nápis www... ale vypadalo to hrozně. Taky uprostřed to nebylo ono...

ale připadá mi to takové prázdné vpravo... zkoušela jsem natáhnout nápis www... ale vypadalo to hrozně. Taky uprostřed to nebylo ono...
Benzín mi voní 
Toyota Auris 1.2 turbo
Yaris 1.33 VVTi
Yaris 1.0
Toyota Corolla 1.4
Toyota Corolla 1.6

Toyota Auris 1.2 turbo
Yaris 1.33 VVTi
Yaris 1.0
Toyota Corolla 1.4
Toyota Corolla 1.6
- T.Y.N.G.
- Věčnej rejpal
Bohužel mě osobně už to připadá trochu moc, ale asi to bude tím, že nejsem taky zastánce velkého lepení čehokoli na auto, ale vlastní nápad mě už nenapadáSkoty13 píše:poslední dnešní pokuspokračování zítra
![]()

Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
aj ja vidim len ikonky.
Skoty, skus dat znak toyoty dopredu a potom napis www.toyotaklub.cz
malo by to vyzerat lepsie si myslim...a nick trosku posun doprava od nazvu YARIS smerom pod predny kufor...
ja som si uz prvotiny zalozil za sklo a je to pecka,bude to dobre vyzerat...si skuste...
Skoty, skus dat znak toyoty dopredu a potom napis www.toyotaklub.cz
malo by to vyzerat lepsie si myslim...a nick trosku posun doprava od nazvu YARIS smerom pod predny kufor...
ja som si uz prvotiny zalozil za sklo a je to pecka,bude to dobre vyzerat...si skuste...

Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.