koupit nebo ne?

vše ohledně modelové řady Carina
Odpovědět
Grund
Člen Týmu

koupit nebo ne?

Příspěvek od Grund »

Nazdárek lidi, potřebuji poradit chtěl bych si koupit auto a nevím jestli Carina E 1998 1,6i 73kW 115 000 km, cena cca 120 000 by byla dobrá volba. Jo je to kombík. Jezdil jse ve staré škodověnce apak ve Feldě nyní jsem zdědil Astru v kombiku z97 ale pořád se to s..e, je to k vzteku takový dědictví :evil: na toyoty jsem slyšel chválu a tak se ptám jaký jsou vaše zkušenosti s tímto modelem. Díky za jakékoliv poznatky :)
Warhead
Navigátor

Re: koupit nebo ne?

Příspěvek od Warhead »

mno hlavne dulezita vec nevim jak u vas ale u nas se toyoty snad vubec nekradou :D
Carina E Combik 73kw 4A-FE
Pepa
Manager Týmu

Toyo

Příspěvek od Pepa »

Každopádně běž do Toyoty .Stačí se jen jednou svézt a už žádný jiný nechceš :D :D :D
mimo
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mimo »

podla toho čo si napisal tak je to jedna z posledných...škoda že sa nevyrábaju dodnes :( len by som preklepol tie kilometre...
osobne by som nevahal ani sekundu :wink:
ako napisal pepa , uz iné chcet nebudeš :lol: :lol:

aj som rozmyslal napisat nejaky nedostatok ale ... ziadny som nenasiel :D
Toyota RAV 4 2,0 VVT-i (112 kW) Obrázek
Toyota Yaris 1.0 VVT-i (48 kW) Obrázek
ex:
Toyota Carina E 1.8 SW Obrázek
Corolla E10 1.4 XLi combi
Corolla E9 1.6 GTi
miragw
Člen Týmu

Příspěvek od miragw »

taky už vlastním asi rok a 3/4 toyotku carinku e a musím jen chválit, bez poruchy, jen klasická udržba, sic me ted zlobí kontrolka mazání, neb nebyl cas se na to podívat .ale budu menit jen cidlo takze bude vse ok, jinak fakticky nic....prostor,stabilita,spokojenost... tot asi výsledek.
Engler4
Navigátor

Příspěvek od Engler4 »

Jedno z nejlepších aut ohledně spolehlivosti a to i koroze.Moje CARINA 2 začína reznou na levém podběhu a jedněch dveřích podotýkám začíná,po 17 letech s toho 12 v Čechách paráda.Velice slušná spotřeba a to i dvoulitru.A napr.ještě jsem nestartoval dvakrát a to ani v mínus dvacet, a to stojí jen pod přístřeškem.Za šest roků a 75000 km jsem vyměnil destičky a kotouče/ještě originál/zadní tlumič výfuku a lanka ruční brzdy dohramady cca.7500 kč.Samo že nepočítam olej ,filtry,řemeny.Takže opravdu mohu jen doporučit aby jste ji koupil.
Carina 2 2.0 GLi 89 KW
kuro
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuro »

za 6 rokov a iba 75t. km??? to si ju nejako pestujes nie???
ja som za necele dva roky, co ju mam natocil 100t. a len mozem potvrdit, co uz je vyssie... kombiky dovtedy neboli moje oblubene, ale inu toyotu by som uz asi ani nechcel... aj po 100 000 km - ziadne zavady, len poctiva vymena oleja, filtrov a bezna udrzba... vlastne ani to nie... tam neni co udrziavat... :lol: takze ODPORUCAM
Obrázek
LEXUS IS200
"ex cariňák:-)"
Obrázek
Pepa
Manager Týmu

¨Carina

Příspěvek od Pepa »

Vlastním E'čko asi 4 roky a ůplně bez závad .Proto vřele doporučuju :D :banana: :D
Warhead
Navigátor

Re: ¨Carina

Příspěvek od Warhead »

tak ja mel teda zavadu ale urcite to neni jeji vina :D posel mi vstrikovac a pul roku jsem na to nemohl prijit protoze se to projevovalo sporadicky a nez to napichli bylo to OK :) jinak supr kara , na turba nemam jinak ale hlta otacky :D
Carina E Combik 73kw 4A-FE
E9
Navigátor

Re: Toyo

Příspěvek od E9 »

Pepa píše:Každopádně běž do Toyoty .Stačí se jen jednou svézt a už žádný jiný nechceš :D :D :D
ono to neni o prvnim svezení. citroenem se taky svezeš a nebudeš chtět nic jinýho, po roce zjistíš, že se na něm furt něco sere.
Je to o delši zkušenosti, když zjistíš, že na Toyotu je prostě spolehnutí!
Toyota Corolla 1332ccm, E10, liftback, r.v 95, 65kw +LPG
Nissan Micra 998 r.v 97, Carisma automat, sekvenční vstřik LPG
dříve škoda 1000, dacia, fiat 126, audi 100, citroen BX a Xantia, Nissan Patrol, VW Golf nakonec JAPONEC :)
Alisa
Člen Týmu

Re: koupit nebo ne?

Příspěvek od Alisa »

Grund píše:Nazdárek lidi, potřebuji poradit chtěl bych si koupit auto a nevím jestli Carina E 1998 1,6i 73kW 115 000 km, cena cca 120 000 by byla dobrá volba. Jo je to kombík. Jezdil jse ve staré škodověnce apak ve Feldě nyní jsem zdědil Astru v kombiku z97 ale pořád se to s..e, je to k vzteku takový dědictví :evil: na toyoty jsem slyšel chválu a tak se ptám jaký jsou vaše zkušenosti s tímto modelem. Díky za jakékoliv poznatky :)
Cariny je dobré auto . Jen ze své zkušenosti vím , že v případě havárie za něj moc nedostanete , protože pojišťovny přihlíží k tomu , že jich zde moc nejezdí . U mně to byl kombík dvoulitr z r.2005 , najeto 130t.km , druhý majitel , servisováno jen u Toyoty(servisní knížka) , cena byla stanovena na 75 000 Kč . :cry:
Charbukow
Člen Týmu

Příspěvek od Charbukow »

Vcera jsem se svezl v Carine 1.8 79kW a jsem z ni uplne hotovej :shock: :D

Na 90km/h na 5 cca 2500rpm, motor neni slyset, spis se to tak jako vznasi nad vozovkou, uzasnej pocit. Chvili jsem to i ridil, nadherne presny razeni i po tech letech, fakt Toyota je bomba.

Skoda ze ta konkretni uz zacina kvest u predniho skla a byla stocena, kreten majitel nechal na motoru stitek od vymeny oleje 175tis...a tachak nechal stocit na 173tis, to je hruza, jaky jsou ty lidi smejdi a jeste ke vsemu hloupy :( Cimz nerikam, ze je to neprodejny, i kdyby mela 250tis, je to v poho, trosku ji popecovat a byla by jak nova, spodek vypadal pekne.

Ale jela bajecne, jinou karu uz nechci :)
Odpovědět

Zpět na „Carina“