To jsem rád, že to ještě někomu žere víc než mně . No možná je to i tím, že většina jsou to velmi krátký trasy, odhadem tak 3- 4 k. . Časem se třeba i zaregistruju, jak bude víc času. No a foto nemám, navíc mám naprosto běžné auto, žádné úpravy, prostě jeden z mnoha. Já jel jednou do Zlína a většinou takovým tím prasečím stylem . Prostě jsem si to chtěl užít, docela jsem to vytáčel, už nevím kolik to vzalo, ale myslím, že určitě pod těch 7.
Tak ted se mi to smazalo..zatracene napisu to znovu...
Nevite o nekom kdo by mi pujcil Yarise?Nejakou autopujcovnu....ale Jizni MOrava...Vim ze Yarise maji v autopujcovne Lassy, ale je nabourana...a nikde jinde ji nemuzu najit Nechci si kupovat neco kdyz nevim jak se mi v tom bude jezdit....
Tak chlapi, dneska sem jel poprve v Yarisovi..... Parda super mazec jak svina MOc se mi to auticko zamlouva....jel sem teda 1.0 ale rychli , pohotovy, svizny....heh sem tomu daval se mi spotreba vysplhala na 17,9l/100km Ale to sem mu fakt daval na prdel....Jinak sem z toho nadsenej...timto dekuji spolecnosti C+K v Brne na Videnske 100 ze sm se mohl projet......Uz se tesim az ho budu mit....wowwwwww