prezut/neprezut?
prezut/neprezut?
preut alebo neprezut? hlavne vy zo severu slovenska okolo ziliny atd? ja som stale na vaskach a po predpovede Ilka som ze by som dnes prezul, co vy?
No pokiaľ každé ráno škrabem ľad z okien a cez deň je teplota pod 7-8 stupňov, tak asi prezúvať nebudem. Zdá sa mi to dosť logické
PS. Nerozumiem ale, prečo sa na to (prezúvanie v okolí Žiliny) pýtaš na českom fóre

PS. Nerozumiem ale, prečo sa na to (prezúvanie v okolí Žiliny) pýtaš na českom fóre

Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Záleží na tom, kedy, kde a ako jazdíš. Ja štartujem z domu pred šiestou ráno, takže je to jasné. Prezutím na letné neušetríš viacmenej nič, tých pár dní na zimákoch naviac nikoho nezabije.
Argumenty, že zimné gumy sa derú viac sú pri takom krátkom období neopodstatnené. O koľko viac sa ti zoderú zimné ako letné napríklad za mesiac?
Diskusné fórum v SK je tu: www.toyotateam.sk
Ja browsujem po oboch, ale napr. ľudí zo ZA a okolia tam nájdeš asi viac 
Argumenty, že zimné gumy sa derú viac sú pri takom krátkom období neopodstatnené. O koľko viac sa ti zoderú zimné ako letné napríklad za mesiac?
Diskusné fórum v SK je tu: www.toyotateam.sk

Je to ťažké. Fakt záleží na tom,či viac beháš skoro ráno ,alebo cez deň-ale nedá sa to ani podlľa toho-presne rozhodnuť.Môže to dopadnúť aj tak,že niekomu díky zimným sa podarí vyhnúť nepríjemnej situácii,alebo ak sa nič mimoriadne neudeje a budeš mať zimné,zasa si povieš,:-"zbytočne som ich dral..." je to taká situácia "50 na 50". No,ja by som si ešte nechal zimné,ale bohužial nemám na výber.Kupil som yariska na letných.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Ja este tiez pockam, kym nebude hlasena teplota v 1500m n.m. +8°C min.5 dni za sebou. Vcera som pozeral na gumy a prezili uz druhu zimu a stale vyzeraju skoro ako nove takze az bude zle,dam im zahrat pesnicku od Smetanky: Par dni zvladnem.... 

Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Nerozumies? tak si precitaj temy a pozri si hustotu uzivatelov, tu je to zivsie.Ale nic proti toyotateam.sk aj ja sa tam sem tam pozriem.chmelo píše:...PS. Nerozumiem ale, prečo sa na to (prezúvanie v okolí Žiliny) pýtaš na českom fóre
CZ+SK dohromady mas viac info,nic viac.
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
- KiciDevil
- Navigátor
inac trosku OT ale na toyotateam.sk skoro nikto nechodi a este ja osobne tam mam stale problem sa prihlasit furt mi vypisuje ze mam zle heslo tak si ho dam poslat na mail prihlasim sa raz a na druhy krat to iste... tak som sa na to vy ... a chodim len sem. tu je dva krat denne novy prispevok na svk fore aj tri dni nic 

3/07 Toyota Yaris 1.3 5D Terra (Black Mica)
Väčšinou býva problém v medzikuse medzi stoličkou a klávesnicou
Ono, pridať do chlievika konkrétneho modelu auta príspevok "Mám prezuť v stredu, alebo v sobotu?" sa mi nezdá až tak prínosné, ale keďže je to jednoduchšie, ako použiť funkciu "Hľadať" a zároveň to zvýši počet novootvorených tém, tak to beriem
No nič, nechám vás vo vašom plodnom rozhovore

Ono, pridať do chlievika konkrétneho modelu auta príspevok "Mám prezuť v stredu, alebo v sobotu?" sa mi nezdá až tak prínosné, ale keďže je to jednoduchšie, ako použiť funkciu "Hľadať" a zároveň to zvýši počet novootvorených tém, tak to beriem

No nič, nechám vás vo vašom plodnom rozhovore

- KiciDevil
- Navigátor
problem je mozno vo mne ale neprejavuje sa na ceskom fore a teda vysledok zostava ten isty
, keby tu bol niekto kto rediguje a cenzuruje prispevky a temy tak tu toho vela nenajdes. Myslim, ze je to 50/50 problemy s autami/kecanie a socializovanie. Na to fora su nie???

3/07 Toyota Yaris 1.3 5D Terra (Black Mica)