Asi komprese
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Neni unavenej pritlacak spojky ? Zacal bych pro sichr davat i rucni brzdu, aby auto neujelo. Nicmene to by melo byt asi poznat i pri bezne jizde - klouzani spojky.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
No, asi mi nezostane nic ine, ako zatial brzdit aj rucnou. Teraz uz tak nemrzne, aby som sa bol o to, ze mi rucka primrzne a nebudem moct rano odist..
. Kazdopadne.. spojkou to nebude.. ked som sa dival co sa deje pod kapotou pri tom "poskakovani" z kopca, tak sa pretaca cely motor(tocia sa remene, ktore pohanaju alternator, atd...). Takze spojku by som do zaciatku vylucil, pretoze pri jazde spojka podla mna funguje uplne normalne. V servise mi povedali, ze tlaky okolo 9 su este v "norme". Nove benzinove motory maju vraj tlaky okolo 13.
Kazdopadne by sme na to mali skusit prist. Vidim, ze tento problem tu nemam sam, takze by sme mohli urobit male hlasovanie a "prieskum verejnej mienky"..
.
Problem bude podle mna takmer isto motor. Takze co bude spatne? Su tie tlaky okolo 9 skutocne uz take zle? Ja do toho az tak moc nevidim, takze neviem. A ak ano, tak kde moze byt problem? Zle kruzky? ventily? nejake tesnenia? (ak ano, tak ake?), atd.??.
Len tak medzi nami.. kolko by stalo pretesnenie motora? Co to vsetko obnasa? Ma to vobec zmysel?
No, otazok je celkom dost.. Tak prosim o odpovede, aby sme sa co najrychlejsie dopatrali nejakej rozumnej odpovede.
A ak ma niekto napad, co by som mal dat este skontrolovat, tak poradte. Skocim do servisu a dam to preverit.
Takze sa nehanbite(nestydte) a piste, aby sa to nejak vyriesilo a mohli sme vsetci spokojne jazdit..
Dik

Kazdopadne by sme na to mali skusit prist. Vidim, ze tento problem tu nemam sam, takze by sme mohli urobit male hlasovanie a "prieskum verejnej mienky"..

Problem bude podle mna takmer isto motor. Takze co bude spatne? Su tie tlaky okolo 9 skutocne uz take zle? Ja do toho az tak moc nevidim, takze neviem. A ak ano, tak kde moze byt problem? Zle kruzky? ventily? nejake tesnenia? (ak ano, tak ake?), atd.??.

Len tak medzi nami.. kolko by stalo pretesnenie motora? Co to vsetko obnasa? Ma to vobec zmysel?
No, otazok je celkom dost.. Tak prosim o odpovede, aby sme sa co najrychlejsie dopatrali nejakej rozumnej odpovede.
A ak ma niekto napad, co by som mal dat este skontrolovat, tak poradte. Skocim do servisu a dam to preverit.
Takze sa nehanbite(nestydte) a piste, aby sa to nejak vyriesilo a mohli sme vsetci spokojne jazdit..

Dik
Jo těch ventilů tam je opravdu 16.Samozdřejmě ,že těsnění pod hlavu asi 1200
přebrousit a otlakovat hlavu,zabrousit ventily pokud s nimi něco není,/třeba upálemej,zaklepanej a td./vyměnit simering na každém ventilu.
Těsněni pod sání ,výfuk a kryt hlavy válců.
Raději to dej odborníkům,není to nic jednoduchýho.Tohle všechno tě vyjde asi na 10000kč!!!!!
Mám to za sebou!!
J.
přebrousit a otlakovat hlavu,zabrousit ventily pokud s nimi něco není,/třeba upálemej,zaklepanej a td./vyměnit simering na každém ventilu.
Těsněni pod sání ,výfuk a kryt hlavy válců.
Raději to dej odborníkům,není to nic jednoduchýho.Tohle všechno tě vyjde asi na 10000kč!!!!!
Mám to za sebou!!
J.