ŘAZENÍ
-
- Navigátor
Zdravim. Mam 2004ku 1.0l (28,000km) a pozoruju podobne problemy. Pri razeni na 2ku to obcas zadrhne (at je Beruna zahrata nebo ne, at je venku 35°C nebo -20), ale jeste jsem nezazil aby sem musel opet proslapnout spojku nebo ji dokonce narvat pres zuby. Zpatecka je kapitola sama o sobe...nekdy ji tam dam naprosto bez problemu ale kolikrat musim opakovane seslapnout spojku a pridat trosku plynu jinak vypadava. Jak psal Piglet, kdyz chci zaradit za 1 musim nejdriv uplne zastavit, jakmile je auto v sebepomalejsim pohybu tak ji tam proste nenarvu at delam co delam coz je obcas docela opruz. Ale neberu to jako nejaky extra vady a Berusku bych nemenil ani za nic 
Co se hluku motoru tyka je to jedna z mala veci co me stve. Mio nevim jaky rocnik mas ty ale kdyz jsem ja frcel kolem 145km/h pripadal jsem si jako kdybych byl zavrenej v mistnosti 2x2m spolu s tuctem vysavacu a valit se zamnou stado tanku tak je neuslysim ani zaboha natoz abych slysel svisteni vetru
Zamerne pouzivam minulej cas jelikoz sem poridil K&N vlozku a je to omnoho lepsi. Nejenze je Beruna tissi ale uz konecne nezni jako velkej lux 

Co se hluku motoru tyka je to jedna z mala veci co me stve. Mio nevim jaky rocnik mas ty ale kdyz jsem ja frcel kolem 145km/h pripadal jsem si jako kdybych byl zavrenej v mistnosti 2x2m spolu s tuctem vysavacu a valit se zamnou stado tanku tak je neuslysim ani zaboha natoz abych slysel svisteni vetru

Toyota Yaris 1.0 VVT-i "Beruška"
Ja mam 11/2006. Mozno je to subjektivne ale nemusel som ani pridavat hlasitost na radiu,ktora bola cca na cisle 13 a to som sa este rozpraval s pasaziermi...Ace píše:.. Mio nevim jaky rocnik mas ty ale kdyz jsem ja frcel kolem 145km/h pripadal jsem si jako kdybych byl zavrenej v mistnosti 2x2m spolu s tuctem vysavacu a valit se zamnou stado tanku ...
Ale co to pises ze mas za vlozku? Co to je a kde si to dal ?Odkial to mas?
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Mio : Poridil jsem "obyc" sportovni vlozku od K&N. Dava se misto original (papiroveho) vzduchoveho filtru. Zlepsuje proudeni a filtraci vzduchu, snadno se cisti a vydrzi ti dyl nez auto (udavana zivotnost je neco pres 1kk km)
Jako bonus se vyrazne zmenil zvuk motoru. Jak sem psal vise uz to neni ten vysavac 
Sezenes ji napriklad tady, ale da se sehnat skoro v kazdym obchode s nahradnima dilama ci tuning shopu. Pocitam ze by ji dokazali splasit i v servisu, jde samozrejme oto kolik by si za ni rekli
Teo : Otec ma 99ku jako sluzebaka a taky si ji nemuze vynachvalit. Jel jsem v ni jen parkrat ale musim rict ze ty 2 kW co ma navic oproti moji 04ce sou celkem znat (no i kdyz to bude spis tim ze ten sluzebak ma nalitano neco pres 100k km narozdil od mejch 28k). Ale stejne bych nemenil

Sezenes ji napriklad tady, ale da se sehnat skoro v kazdym obchode s nahradnima dilama ci tuning shopu. Pocitam ze by ji dokazali splasit i v servisu, jde samozrejme oto kolik by si za ni rekli

Teo : Otec ma 99ku jako sluzebaka a taky si ji nemuze vynachvalit. Jel jsem v ni jen parkrat ale musim rict ze ty 2 kW co ma navic oproti moji 04ce sou celkem znat (no i kdyz to bude spis tim ze ten sluzebak ma nalitano neco pres 100k km narozdil od mejch 28k). Ale stejne bych nemenil

Toyota Yaris 1.0 VVT-i "Beruška"
ACE, pod mi este napisat (do inej temy)ako to dlho mas,a ci si kupil len vlozku bez tej nasavacej sady,ci je to treba, a tak... tu som nasiel Temu:Ace píše:Mio : Poridil jsem "obyc" sportovni vlozku od K&N. Dava se misto original (papiroveho) vzduchoveho filtru. Zlepsuje proudeni a filtraci vzduchu, snadno se cisti a vydrzi ti dyl nez auto (udavana zivotnost je neco pres 1kk km)Jako bonus se vyrazne zmenil zvuk motoru.
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 7667#67667
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
ŘAZENÍ
tak to jsem si také říkala , Fabii jsem mněla jako služební a s řazením jsem nemněla problémy , a když jsem četla toto tak jsem čekala od Yarise mnohem víc , Toyota si takovými přehnanými tvrzeními škodí . Ale pokud si pamatuji tak např. u Coltu uváděla Mitshubishi jak je to extrémně tiché auto a s tím také těžko souhlasit , reklama je prostě jen reklama .... Teď už jsem si celkem zvykla , dávám pozor na pořádně sešlápnutou spojku a nebojím se tam tu 2 dát víc silou .Yaris 2007 píše:No tak tu je citát z testu Toyoty Yaris 1,0 NG.
"Špičkové hodnocení si vysloužila skvěle synchronizovaná převodovka, řadící po exaktně vymezených krátkých drahách bez zadrhávání nebo vratných momentů – většina konkurentů napříč třídami může jen tiše závidět. Donedávna bezkonkurenční řazení ve fabii/polu/ibize je definitivně překonáno."
Tak teraz neviem, či tie prevodovky na našich Yarisoch sú nejaké nevydarené, alebo je to na každých. Mohol by sem niekto napísať, kto má 1,0 NG a nemá takéto problémy s 2. prevodovým stupňom a spiatočkou?

-
- Navigátor
-
- Navigátor
Čaute! Som tu nováčik,tak sa zatial len orientujem,kde čo spomínate.Mám čiernu metalizovanu toyotu yaris-1,0 vvti.Kupené minulý týždeň Mam sice najazdených "už "250km,takže by bolo veľmi skoro niečo kritizovať alebo chváliť.Zatial ide všetko hladko(klop-klop a dúfam,že to tak zostane,lebo celý život mam problémy s autami.Sice menšie ale o to otravnejšie...Ani za pána Jána natrafiť na dobrý kus...)
Tak sa len spýtam takto: -to radenie sa prejavilo u vás až po určitých kilometroch? V začiatkoch to teda bolo OK?

Tak sa len spýtam takto: -to radenie sa prejavilo u vás až po určitých kilometroch? V začiatkoch to teda bolo OK?