vedel by niekto poradit?

vše ohledně modelové řady Rav 4
Odpovědět
maro
Člen Týmu

vedel by niekto poradit?

Příspěvek od maro »

Chcel by som vymenit original autoradio v ravke,za nejake ine,no neviem,ci by v tom novom fungoval info display,ked,tak ake kupit?Dik za radu.
Škrtič
Člen Týmu

Příspěvek od Škrtič »

Sem tu sice nový(přihlásil jsem se sem jen kvůli jednomu dotazu), ale podle toho co tu vidím, tak tady radu nečekej. Stačí, když mrkneš, kolik odpovědí se dostává na dané dotazy a musí ti to být jasné. Rychlejší máš zvednout telefon a zavolat do origo servisu, tam ti poradí rychleji
CHORCHE58
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CHORCHE58 »

Máš pravdu. Tady se baví jen hrstka vyvolených o blbinách s druhou hrstkou vyvolených.
Jirka z Ostravy
Škrtič
Člen Týmu

Příspěvek od Škrtič »

:lol: :lol: tak koukám, že uběhlo dalších 14 dní a jakou tu máš hromadu odpovědí :D :D . Opravdu úžasnej klub ....
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ravku tu ma opravdu hodne lidi :) aby poradily, ale jestli je tam displej stejne jako v corole a jinych tak to myslim nepujde - staci si to najit v jiny sekci kde se to resilo, a nebose staci zeptat v servise :idea:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Yaris WRC
Řidič

Příspěvek od Yaris WRC »

nepojde to urcite, jedine ak by si to radio namontoval niekam inam a origo aj s info displejom nechal tam ale neviem na ake ine miesto by si to radio namontoval pretoze tam pre to priestor nie je... takze mas jen dve moznosti nechat stare a mat ho aj s palubnym pocitacom alebo sa vzdat palubneho pocitaca a vymenit radio za ine :)
wilson
Člen Týmu

Příspěvek od wilson »

ramik (2din) sa ťažko zháňa, mám ten istý problém, ale ked bude, tak dám orig rádio pod sedačku, do jedného dinu pojde normálne rádio a do druhého vytiahnem info display. na prekáblovanie si netrúfam, ale ked som sa pýtal v autohifi, takže nie je problé, dokážu to.
Previa D-4D
Ex: E10
aczasa
Věčnej rejpal

Rádio a informatika

Příspěvek od aczasa »

No, jsem si jist, že tam chceš dát nějaký mega-super rádio, ale proč se nekouknout na ebay a nezkusit třeba origo rádio a třeba s dvd a dotykovým displayem? Tam jsem koukal, že by měly jít i informace co dává auto na display. cena kome 800 - 1500 USD. :-)
Back in Czech.
Odpovědět

Zpět na „Rav 4“