Po vyčištění klapky atd., (viz téma cukání...)Mě jede auto úplně úžasně na předstih 10, krásně táhne do kopců i na trojku a oranžovou kontrolku vidím jen když mě nějaký šnek občas na..re a brzdí v kopci po cestě do práce

, Jenom když ráno nastartuju auto, mám pocit, že mi nefunguje sytič a něco je s volnoběhem. Mám auto v garáži a někdy mi po nastartování studený motor při okolní teplotě cca 20 st. drží otáčky 1100,které postupně klesnou na 800 a někdy 1500. Připadá mi to nějaké divné, protože by ty otáčky měly byt tak na těch 2000-1500 podle okolní teploty a pak rychle klesat ne?
Druhá zajímavá věc je to, že při teplém motoru je po nastartování je volnoběh pokaždé jiný, někdy 600, někdy 850 a vždy když přidám víc plynu a pustím pedál, otáčky klesnou na 1100 a tak 5-10 sekund trvá,než spadnou na 800-850, ale pak krásně drží, bez sebemenšího kolísání.
Neví někdo, čím to může být?
Mám podezření na spínač obohacovací trysky, ve předu na bloku(cena v toy 3500)nebo čidlo teploty pro ECU(cena v toy 1500)..Neřešil tohle někdo?
Dík za nápady...Odaz