Nový majitel Yarise NG

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
mil
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mil »

mio píše:tiez si nechaj ukazat ako sa meni filter klimatizacie, aspon uvidis ci ho tam skutocne mas... lebo ja ho nemam...
..a kde ho mam hladat?:-)..a to sa dozvedam az teraz?
Ja som auto pri preberani teda takmer neprezrela.. Iba ci nema skrabance a ine esteticke chyby..

Inak vcera som absolvovala prvu garancku :lol:
Zatial musim zaklopat, problemy sa nevyskytli. Iba v zime asi tak 5x nechcel nastartovat na prvykrat. No mozno som kratko drzala klucik :lol: Potom uz bol v poho, aj pri minus 15:-)
T.Y.N.G.
Věčnej rejpal

Příspěvek od T.Y.N.G. »

mil píše:.a kde ho mam hladat?:-
V příručce je to dobře pospané
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

a mozno si nezatlacila poriadne spojku
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

Ku kvalite : samozrejme, ze Yarisa kvoli hybajucemu oknu nezatracujem. Nieco podobne sa stava. Zamrzi to, ale nedavam pravdaze celu Toyotu do kosa. Osobne si myslim, ze forum by malo byt hlavne kvoli rieseniu problemov, preto to sem pisem. Mozno nejaky buduci kupca si na toto sa pozor. Preto, ak nejake dalsie chyby najdem, napisem. Tot vse.

K tomu, ze sa riesia prkotiny: Priznavam, ze som deformovany svojou pracou, kedze mam cosi docinenia s kvalitou v trnavskom zavode PSA Peugeot Citroen. Takze kazdy pazvuk, zle zlicovanie a pod mi udrie do usi (oci). Vzdy je to vec pohladu. Niekto mavne rukou nad tym, ze ma nakrivo dvere, ale su ludia, ktori sa nevedia vyrovnat s tym, ze mu o 2 mm nelicuje oblozenie stlpika.

Celkovo ale hodnotim (aj ked je na to priskoro) Yarisa kladne. Vsadil som najma na kvalitu, takze snad nesklame.
Toyota Yaris NG | 1.3 VVT-i | SOL | 1G3 | Popoluška
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

mil píše:
mio píše:tiez si nechaj ukazat ako sa meni filter klimatizacie, aspon uvidis ci ho tam skutocne mas... lebo ja ho nemam...
..a kde ho mam hladat?:-).
aj tu>
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 52&start=0
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Yaris 2007
Navigátor

Příspěvek od Yaris 2007 »

tomko

Vidím, že si sa inšpiroval na suzukiswift.sk, čo sa týka nedostatkou auta.

borland

Ja si tiež myslím, že by fórum malo byť o riešení problémov. Yaris nie je nejaké nadauto, ale ak ho porovnám so Swiftom, prípadne nedostatky Yarisa porovnám s nedostatkami Swifta tak je na tom Yaris výrazne lepšie.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

to yaris2007: vsak vidis ze to tam navstevujem, nic v zlom i na chybach sa clovek uci-ale neber to nijak v zlom. beriem tam aj ine inspiracie a rady co sa aj mne hodia
Yaris 2007
Navigátor

Příspěvek od Yaris 2007 »

jasné, chápem, každá skúsenosť je na niečo dobrá
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

Po 500 (!) najazdenych km mi zacala krasne skripat a vrzgat radiaca paka pri zaradovani 1. a 3. prevod. stupna. Pripadam si ako v 105L-ke. Ako poviem to otvorene, druhykrat do Toyoty nejdem. Najskor to bola neprijemnost s pohybujucim sa oknom, potom dokupovat filter, teraz toto.... Kupoval som si Toyotu kvoli spolahlivosti a kvalite, aby som nemusel chodit do servisu. Ocividne v tom japonci nie su az tak doma. Kazdy nadaval na Kiu, aky shit, ale kolega, co ma ceeda sw nema ani len jediny problem s takymito prkotinami. Nehovorim o tom, ze obcas mi poriadne nejde zaradit jednotka.
Mozno si poviete, ze som mal smolu na kus. To mne je jedno, hodnotim predsa podla skusenosti a preto - Toyota uz nie. Spravil som chybu, ze som nesiel do pro_ceeda.
Toyota Yaris NG | 1.3 VVT-i | SOL | 1G3 | Popoluška
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

borland píše:...Ocividne v tom japonci nie su az tak doma. Toyota uz nie. Spravil som chybu, ze som nesiel do pro_ceeda.
Do kelu, ty mas SOL a take problemy? to je smola. Nepovedal by som ze japonci v tom niesu doma,skor ze europania sa nikdy nenaucia poriadnej robote... mam z toho taky pocit ze to tam niekto riadne flaka,samozrejme za ucelom znizovania nakladov,a tak aj kvality... A mozno ze mali japonci vtedy na vyrobnej linke dovolenku a tak nemal kto na linke davat bacha :)
Nechcem to zlachcovat ani hajit Toyotu,tiez som si ju kupoval z dovodu co pises ty, ale zatial som aj napriek vrzganiu stale nakloneny toyote v porovnani s konkurenciou. Vela nervov pri servise.snad ti to opravia a uz budes len jazdit...
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Jojo
Navigátor

Příspěvek od Jojo »

popátraj po recenziách na kie-nič nikomu nevŕzga,neškrípe,len ťa to nechá stáť a zháňaj si odťahovku :D na 100% kvalitu,sú tu iné značky a iné ceny.chcem tým povedať,že netreba hneď zatracovať celú značku... :roll:
Toyota Yaris NG 1.3 Terra Cool 1F8
KiciDevil
Navigátor

Příspěvek od KiciDevil »

hovori sa ze na posraneho aj hajzel spadne a myslim ze je uplne jedno v dnesnej dobe ake auto si kupis ak je nove. Prvych par rokov by malo relativne drzat. Taketo problemy su asi vsade aj ked som si myslel ze v Toyote menej. Mno hlavny dovod kupy Toyoty okrem spolahlivosti u nas bol v tom, ze tieto auta sa menej kradnu. Kia sa kradne a bude sa len este viac. Cim viac jej tu bude tak ako vw, audi, skoda, seat a pod. Tak bud rad ze nase auta niesu v tychto rebrickoch na top postoch. Napriek vsetkemu si myslim, ze Toyoty drzia najviac a su to jednoznacne najspolahlivejsie auta. Mozno akurat na slovensko vyvazaju shit hehe. Neviem ako by sa ti pacilo na hnilej fabii po 20 000 km menit prednu napravu alebo ze by tam kde si ju zaparkoval predchadzajuci den uz proste nebola :) radsej budem riesit, ze mi vrze spojka a ze drhne trochu paka rychlostna ako vaznejsie veci. Doba je dnes bohuzial zamerana na zisk a minimalne na kvalitu.
3/07 Toyota Yaris 1.3 5D Terra (Black Mica)
todler
Navigátor

toyota

Příspěvek od todler »

to borland
Teď už je to jedno.Zaplatil jsi za Yarise a seš lapen.Prodat ??? Proděláš velké prachy.Nezbývá ti nic jiného než jezdit a doufat.Pokud nezůstaneš někde stát tak jsi na tom stále dobře :D Je spousta lidí co dali za auto 1000000,-kč a volali odtahovku :cry: :cry:

BOHUŽEL ŽIJEME V DOBĚ, KDY ÚSPORY JSOU NEJDŮLEŽITĚJŠÍ.PROTO ŠETŘÍ I TOYOTA.
1,3 TERRA COOL 2006
todler
Navigátor

PÁKA

Příspěvek od todler »

Jo jinač ta jednička mi jde taky těžko zařadit :D To už ale vůbec neřeším.
1,3 TERRA COOL 2006
mil
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mil »

mne sa radi tazsie len vo velkej zime..pamatam ze pri minus 15 som myslela, ze to zlomim:-) Ale to nie je nic nezvycajne..Takze to tak beriem.
Inak mna dost vykolajili s tym filtrom, take nieco som necakala :( (len sukromne mi jeden technik povedal, ze filter sa tam nedava..je to cudne, a ze nevie preco..)...
Ale zatial som s toyotiakom spokojna.
Naozaj je vseobecne pravda, ze ak si aj kupis nieco nove,tak neocakavaj bezchybnost. Plati to doslova vsade, nielen pri autach..Je to sice zarazajuce, ale v dnesnom svete je to tak. Jednoducho, vsetci tlacia naklady nizsie..a niekde sa to musi prejavovat..

Nedavno som pocula, ze toyota bez mihnutia oka pozaduje znizenie nakladov od svojich dodavatelov o desat percent..kazdorocne! ..Dobre nie? :-) Len ceny aut sa nemenia.. :(
Odpovědět

Zpět na „Yaris“