Ano, ustne. Povedal mi to do telefonu. Bol ale uprimny,a tiez povedal, ze v inych servissoch by som mohla mat problem, pretoze je to pravda (s metou).tomko píše:V ZA ti toyota garantovala ustne? to by nebol problem, tak by som tam zaskocil a dal si to tam robit. odkial si? ci to budes mat daleko. lebo Metu ja nemuim
Tu ti pripajam stanovisko z toyoty (na otazku,ako je to s metou a inymi alarmami..)
Dobry den,
co sa tyka zabezpecovacich zariadeni - alarmov tak na modely Toyota je schvaleny originalny alarm Toyota a Vami spominany alarm Meta. V pripade pouzitia ineho alarmu, ak nastane porucha vyplyvajuca z instalacie resp. sposobu fungovania alarmu a tato porucha sa tyka casti vozidla ovplyvnenych alarmom, tak na tieto casti vozidla stracate zaruku.
S pozdravom
Miloš Janák
TOYOTA MOTOR SLOVAKIA, s. r. o.
Gagarinova 7/C
821 01 Bratislava, Slovak Republic
Takze tak. Nebola som nadsena, ale co uz. Nechce sa mi potom s niekym natahovat.. Ved vies ako to u nas funguje:-(
Ponuka alarmov na nasom trhu je velka, no v pripade noveho vozidla mas ruky zviazane:-(
Inak skoda ze som nevedela o novom alarme toyoty. Asi by som si ho vybrala (ak je za cenu uvedenu vo fore). Ale len preto, ze je menej rozsireny ako Meta:-) Znami z mojho okolia si vsak metu pochvalovali.