Zabezpečovacie zariadenie

vše ohledně modelové řady Yaris
mil
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mil »

tomko píše:V ZA ti toyota garantovala ustne? to by nebol problem, tak by som tam zaskocil a dal si to tam robit. odkial si? ci to budes mat daleko. lebo Metu ja nemuim
Ano, ustne. Povedal mi to do telefonu. Bol ale uprimny,a tiez povedal, ze v inych servissoch by som mohla mat problem, pretoze je to pravda (s metou).

Tu ti pripajam stanovisko z toyoty (na otazku,ako je to s metou a inymi alarmami..)

Dobry den,

co sa tyka zabezpecovacich zariadeni - alarmov tak na modely Toyota je schvaleny originalny alarm Toyota a Vami spominany alarm Meta. V pripade pouzitia ineho alarmu, ak nastane porucha vyplyvajuca z instalacie resp. sposobu fungovania alarmu a tato porucha sa tyka casti vozidla ovplyvnenych alarmom, tak na tieto casti vozidla stracate zaruku.
S pozdravom

Miloš Janák
TOYOTA MOTOR SLOVAKIA, s. r. o.
Gagarinova 7/C
821 01 Bratislava, Slovak Republic

Takze tak. Nebola som nadsena, ale co uz. Nechce sa mi potom s niekym natahovat.. Ved vies ako to u nas funguje:-(
Ponuka alarmov na nasom trhu je velka, no v pripade noveho vozidla mas ruky zviazane:-(
Inak skoda ze som nevedela o novom alarme toyoty. Asi by som si ho vybrala (ak je za cenu uvedenu vo fore). Ale len preto, ze je menej rozsireny ako Meta:-) Znami z mojho okolia si vsak metu pochvalovali.
Yaris 2007
Navigátor

Příspěvek od Yaris 2007 »

mio píše:No nie som si isty, ak mas na mysli ten TOyota alarm, ale ja mam osobne solo len central,a k nemu sa da domontovat alarm s vyuzitim toho dialkoveho co mam...Ale zalezi aj na zlozeni alarmu, lebo niektore uz pridu aj so servami na central....musis konkretne preverit...
ja mám Base Cool bez centrálu, dúfam, že ten centrál bude aj na 5. dvere. tá cena 6000 bez montáže je dobrá
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

ja mam central od vyroby-resp. od prevzatia (inak ja som ju mal uz v cene)-a funguje aj na piate dvere. len sa opytaj aku ti daju poistku na central-ci 5ku alebo 10ku. podla mojho kamosa co robi v toyote-davaju bezne 5ku a stava sa casto ze vypne kvoli poistke ale zadara ti potom vymenia a potom daju 10ku. 5ka je od vyrobcu-chybne a ze plne tam pasuje 10ka
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

ja mam central len na poziadanie dorobeny,nie original,aj ked som to ziadal pri objednavani,je to obycajny central na 5 dveri s vizualnou signalizaciou smeroviek. Uz som ho raz aj reklamoval po 15tis.km. Zamkol som rucne cele auto zvnutra ale uz som rucne neodomkol...
Kamosovi zase dali central solo, ale len na 4 dvere a bez signalizacie akejkolvek....

Ta cena ToyotaAlarm ma tiez zaujala, cakal som ovela viac, kedze je to original Toyota...
Skuste zistit u vasich predajcoch kolko zapytaju?

Tomko ty mas na kluci central,alebo solo komercny central?
Z toho letaku Toyota alarm,nieje zrejme ci obsahuje aj central...
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

na kluci nemam, mam solo komercny central aj so smerovkovou signalizaciou. 6000,-nie je dost? kukal som na cennik jablotronu a su tam za 2000,- a samozrejme aj drahsie
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Hej,6000 je dost, ale mam skusenost ze aj s Magicarom su problemy,nato ako je prespekulovany.A Meta v kamosovej Corolle tiez robi sarapatu,tak snad tie co som menoval su dost cenovo podobne ako Toyotacky alarm,tak len preto by som asi dal ten,lebo ockavam ze bude pracovat ako to japonci vydumali...alebo si dali vydumat :D
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
mil
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mil »

tomko píše:na kluci nemam, mam solo komercny central aj so smerovkovou signalizaciou. 6000,-nie je dost? kukal som na cennik jablotronu a su tam za 2000,- a samozrejme aj drahsie
este k cene alarmu..Nezabudaj na cenu za montaz. Mne mali jablotron montovat sest hodin (6x 720SK/hod)... Pri toyotackom pisu, ze montaz trva dve hodiny..tak si to spocitaj:-)
Odpovědět

Zpět na „Yaris“