ako sa vam otvaraju zadne dvere (kufor)
ako sa vam otvaraju zadne dvere (kufor)
neviem ci je to zimou, ale bolo uz aj zimsie aj teplejsie a nejak sa mi neotvoria zadne dvere naplno, akoby piestom dosiel dych. najskor som si to vsimol ked som si poriadne tresol hlavu, a odvtedy si davam bacha a vsimam ze sa nikdy neotvoria ako predtym, nema to este ani rok. ako ste na tom vy?
-
- Člen Týmu
úspěšná reklamace otevírání zadních dbeří
V sobotu (1.3.2008) mi písty vymění po reklamaci.Po tom co jsem předpokládal otevření kufru do maximální krajní polohy a dvou nepříjemných úderech do hlavy (při výšce necelých 180 cm nejsem nijak vysoký),jsem otevírání reklamoval u dealera v Jihlavě.Je pravda,že jsem čekal okamžitou nápravu,ale i tak jsem spokojen.Problém zdokumentovali a nafotili (předpokládám,že postoupili k posouzení centrále toyoty v Praze) a do týdne mne objednali k výměně.Ještě se mi vyskytuje vrzání spojky (hnusný zvuk) při pomalém řazení (popojíždění v koloně a td.).Vím,že se o tomto problému na jiném tématu již psalo.Spojku mi od prosince už dvakrát promazali,ale nezmizelo to.Je zajímavé,že v deštivých dnech je ticho,ale v těchto krásných předjarních dnech se vrzání opět vrátilo.Servisman, který to promazával mi něco říkal o pohybu pedálu a manžetě,která to způsobuje.V zásadě se jedná o "prkotiny", ale myslím si , že by se to na toyotě (rok staré,14 000 km) nemělo vyskytovat.Všechno je grátis,ale k dealerovi to mám 40 km + čas a zamrzí to!