tento týden jsem se dostal právě k tomu to autu, které jsem vyměnil za nějaké díly na veterána. Musím tedy podle prvotních zkušeností říct, že se asi opravdu dá mluvit o nezmaru, protože tahle starletka má za sebou několik majitelů, kteří se k ní nechovali úplně nejlépe. Přes to všechno je vůz celkem funkční, ikdyž ty mouchy má a místo popravy jsem se rozhodl pro opravu

Takže k věci - model P7 z roku 1985 s litrovým motorem má pár věcí, které je potřeba dát dohromady:
1. Klouže spojka - odhaduji na sjetou lamelu
2. Silně hvízká alternátor - asi bude potřeba vyměnit ložiska - to dovedu zajistit
3. Koroze - přední blatníky jsou v podstatě nepoužitelné a jen barva drží jejich tvar. Vypadá to, že však zbytek přední části je v pořádku, takže bych rád sehnal právě ty blatníky. Dále jsou chyceny zadní lemy, dovedu vyměnit, jen nemám zdroj nových - všude v e-shopech jsou jen odkazy a nikde ceny

4. Zadní díl výfuku je v podstatě po smrti - vyplatí se koupit použitý dobrý nebo jít rovnou do nového ? Nějaké doporučení ?
A proč to všechno píšu ? Samozřejmě jsem si projel celé fórum a tu a tam někdo takový vůz má a jistě by mohl minimálně poradit (nastavení techniky a podobně), ovšem uvítal bych právě hlavně ty přední blatníky, které mohou být klidně i jeté. Pomůžete, poradíte ?
Nijak na opravu nespěchám, s tímhle autem jsem nějak nepočítal a absťák z neježdění nemám