jo retardery to jsou sviněwmousew píše:No tak já si teda na retardérech chytám taky..
Pochlubte se svojí Rollkou
- Badger
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Retardery a celkove nase silnice jsou horzne! Obcas si taky nekde skrtnu a to nemam Corollku jeste snizenou, ale na jare ji snizim a budu se s tim potom muset nejak poprat no 
Toyota Corolla 1,3 16V 65kW, rv.1994, Výbava: 4x el. okna, posilovač, alarm s dálkou, střešní okno se solárem
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
- Badger
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Muzu se zeptat co mas za motor ve sve Corolle? A mas ho nejak uprave? A jestli sem celkove muzes napsat tvoje upravy na auteKUBAJZZ píše:No asi tak nějak,já nemám moc času, jelikož dělám denně do večera a přes víkend je práce na baráku a v neděli přes sezonu se jedu akorát projet jinak to stojí pořád v garáži a lítám starým lexusem.Najel jsem na ní za 4 a půl roku cca 20 tisBadger píše:Tak ta KUBAJZZova Corolla je vazne luxusni!!! Tuhle jsem ji nekde na netu objevil a fakt jsem koukal jako blazen!![]()
Chapu lidi co si delaji tuning pro svoji radost a nejezdi ani moc na srazy as nechlubi se vsude svym autem!![]()
Kazdy jsme prece jiny...
Toyota Corolla 1,3 16V 65kW, rv.1994, Výbava: 4x el. okna, posilovač, alarm s dálkou, střešní okno se solárem
- KUBAJZZ
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
mám tam 1.4 jenom,líbila by se mi 1.8 z T-Sporta. Není to na závodění ale na pohodu, s tím se nedá jet rychle to bych polámal všecky plasty
úprav tam pár je na autě ale motor krom pár chrom doplňků a sání zatím nemá úpravy ale to přijde. já myslím že se potkáme někdy na nějakém toyota srazu tak ti je třeba pak ukážu 
- KUBAJZZ
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
prodám subwoofer magnat dělaný do ozvučnice do corolly kdyby někdo chtěl http://tuning.sbazar.cz/subwoofer-magna ... 24671.html
- Badger
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam taky jenom 1.3 16V, ale tak celkem to staci...samozrejme ze 1.6 16V by byla lepsi, ale motor menit nehodlam, jen tenhle castecne upravim a pak to chci zkusit do kategorii 1400ccm na sprintech, co jsem se dival na casy a rychlosti, tak by nemel byt takovej problem se nejak zajimave umistitKUBAJZZ píše:mám tam 1.4 jenom,líbila by se mi 1.8 z T-Sporta. Není to na závodění ale na pohodu, s tím se nedá jet rychle to bych polámal všecky plastyúprav tam pár je na autě ale motor krom pár chrom doplňků a sání zatím nemá úpravy ale to přijde. já myslím že se potkáme někdy na nějakém toyota srazu tak ti je třeba pak ukážu
To bych byl moc rad, kdyby ses nekdy ukazal na nejakem tuning srazu nebo Toyota srazu, aby jsme pokecali a hlavne jsem okoukl tvoji peknou Corollku
- Michal_F6
- Věčnej rejpal
no 1.8 uz musi byt v takovem lehkem auticku celkem masoBadger píše:Ja mam taky jenom 1.3 16V, ale tak celkem to staci...samozrejme ze 1.6 16V by byla lepsi, ale motor menit nehodlam, jen tenhle castecne upravim a pak to chci zkusit do kategorii 1400ccm na sprintech, co jsem se dival na casy a rychlosti, tak by nemel byt takovej problem se nejak zajimave umistitKUBAJZZ píše:mám tam 1.4 jenom,líbila by se mi 1.8 z T-Sporta. Není to na závodění ale na pohodu, s tím se nedá jet rychle to bych polámal všecky plastyúprav tam pár je na autě ale motor krom pár chrom doplňků a sání zatím nemá úpravy ale to přijde. já myslím že se potkáme někdy na nějakém toyota srazu tak ti je třeba pak ukážu
![]()
To bych byl moc rad, kdyby ses nekdy ukazal na nejakem tuning srazu nebo Toyota srazu, aby jsme pokecali a hlavne jsem okoukl tvoji peknou Corollku
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
Ducati Monster 821 - fun
- Badger
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem se svoji 1,3 16V spokojenej, ale samozrejme vykonu neni nikdy dost a clovek si na to rychle zvykne! 
- Michal_F6
- Věčnej rejpal
na výkon mám v garáži jednostopého italského plnokrevníkaBadger píše:Taky jsem se svoji 1,3 16V spokojenej, ale samozrejme vykonu neni nikdy dost a clovek si na to rychle zvykne!
Ducati Monster 821 - fun
Ducati Monster 821 - fun
- Badger
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak to potom jo, ale dobry by bylo tam mit Italskyho dvoustopeho plnokrevnika 
- Michal_F6
- Věčnej rejpal
jj, souhlasímBadger píše:Tak to potom jo, ale dobry by bylo tam mit Italskyho dvoustopeho plnokrevnika
Ducati Monster 821 - fun
Ducati Monster 821 - fun
- KUBAJZZ
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
nechci se nikoho dotknout ale já měl nejedno italské auto a má přítelkyně má FIATa a italové auta dělat neuměli neumí a nikdy nebudou umět tak jako japonci. Italské auta jsou víc v servise jak na cestě a to samé škodovkyMichal_F6 píše:jj, souhlasímBadger píše:Tak to potom jo, ale dobry by bylo tam mit Italskyho dvoustopeho plnokrevnikatemně černá, resp. červená alfa by se mi moc líbila. Jenže já to autíčko potřebuji mít spolehlivé s minimálními nároky pro každodenní provoz. Duknu protáhnu o víkendu a je to přece jen taková trošku srdeční záležitost, takže nějakou malou mouchu v tomto případě odpouštím. Navíc stále platí, že italské auto a italská moto na tom nejsou co do spolehlivosti stejně.
Tak s těma italskejma souhlasím
ale ty Škodovky bych zas tolik neřek, že jsou víc v servisech 
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila