Pochlubte se svojí Rollkou

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
KUBAJZZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KUBAJZZ »

wmousew píše:No tak já si teda na retardérech chytám taky.. :(
jo retardery to jsou svině :twisted:
wmousew
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wmousew »

jo a a velký svině :lol:
---- Toyota Corolla E10, 1.3-16V, 4E-FE, 55kW, rv. 96 ----
++Toyota Corolla E12 2.0 D4D, 1CD-FTV, 85kW, r.v. 05++
Badger
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Retardery a celkove nase silnice jsou horzne! Obcas si taky nekde skrtnu a to nemam Corollku jeste snizenou, ale na jare ji snizim a budu se s tim potom muset nejak poprat no :D
Toyota Corolla 1,3 16V 65kW, rv.1994, Výbava: 4x el. okna, posilovač, alarm s dálkou, střešní okno se solárem
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
Badger
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

KUBAJZZ píše:
Badger píše:Tak ta KUBAJZZova Corolla je vazne luxusni!!! Tuhle jsem ji nekde na netu objevil a fakt jsem koukal jako blazen! :wink:
Chapu lidi co si delaji tuning pro svoji radost a nejezdi ani moc na srazy as nechlubi se vsude svym autem! :wink:
Kazdy jsme prece jiny... :D
No asi tak nějak,já nemám moc času, jelikož dělám denně do večera a přes víkend je práce na baráku a v neděli přes sezonu se jedu akorát projet jinak to stojí pořád v garáži a lítám starým lexusem.Najel jsem na ní za 4 a půl roku cca 20 tis :)
Muzu se zeptat co mas za motor ve sve Corolle? A mas ho nejak uprave? A jestli sem celkove muzes napsat tvoje upravy na aute :wink:
Toyota Corolla 1,3 16V 65kW, rv.1994, Výbava: 4x el. okna, posilovač, alarm s dálkou, střešní okno se solárem
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
KUBAJZZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KUBAJZZ »

mám tam 1.4 jenom,líbila by se mi 1.8 z T-Sporta. Není to na závodění ale na pohodu, s tím se nedá jet rychle to bych polámal všecky plasty :D úprav tam pár je na autě ale motor krom pár chrom doplňků a sání zatím nemá úpravy ale to přijde. já myslím že se potkáme někdy na nějakém toyota srazu tak ti je třeba pak ukážu :wink:
KUBAJZZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KUBAJZZ »

prodám subwoofer magnat dělaný do ozvučnice do corolly kdyby někdo chtěl http://tuning.sbazar.cz/subwoofer-magna ... 24671.html
Badger
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

KUBAJZZ píše:mám tam 1.4 jenom,líbila by se mi 1.8 z T-Sporta. Není to na závodění ale na pohodu, s tím se nedá jet rychle to bych polámal všecky plasty :D úprav tam pár je na autě ale motor krom pár chrom doplňků a sání zatím nemá úpravy ale to přijde. já myslím že se potkáme někdy na nějakém toyota srazu tak ti je třeba pak ukážu :wink:
Ja mam taky jenom 1.3 16V, ale tak celkem to staci...samozrejme ze 1.6 16V by byla lepsi, ale motor menit nehodlam, jen tenhle castecne upravim a pak to chci zkusit do kategorii 1400ccm na sprintech, co jsem se dival na casy a rychlosti, tak by nemel byt takovej problem se nejak zajimave umistit :wink:
To bych byl moc rad, kdyby ses nekdy ukazal na nejakem tuning srazu nebo Toyota srazu, aby jsme pokecali a hlavne jsem okoukl tvoji peknou Corollku :wink:
Michal_F6
Věčnej rejpal

Příspěvek od Michal_F6 »

Badger píše:
KUBAJZZ píše:mám tam 1.4 jenom,líbila by se mi 1.8 z T-Sporta. Není to na závodění ale na pohodu, s tím se nedá jet rychle to bych polámal všecky plasty :D úprav tam pár je na autě ale motor krom pár chrom doplňků a sání zatím nemá úpravy ale to přijde. já myslím že se potkáme někdy na nějakém toyota srazu tak ti je třeba pak ukážu :wink:
Ja mam taky jenom 1.3 16V, ale tak celkem to staci...samozrejme ze 1.6 16V by byla lepsi, ale motor menit nehodlam, jen tenhle castecne upravim a pak to chci zkusit do kategorii 1400ccm na sprintech, co jsem se dival na casy a rychlosti, tak by nemel byt takovej problem se nejak zajimave umistit :wink:
To bych byl moc rad, kdyby ses nekdy ukazal na nejakem tuning srazu nebo Toyota srazu, aby jsme pokecali a hlavne jsem okoukl tvoji peknou Corollku :wink:
no 1.8 uz musi byt v takovem lehkem auticku celkem maso ;) nicmene i ja jsem rad za tu 1.4 - nizka pojistka, nizka spotreba a kolem 5t ma celkem hezky zvuk i zatah :P pro kazdodenni jezdeni do prace asi nej volba.
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
Badger
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Taky jsem se svoji 1,3 16V spokojenej, ale samozrejme vykonu neni nikdy dost a clovek si na to rychle zvykne! :wink:
Michal_F6
Věčnej rejpal

Příspěvek od Michal_F6 »

Badger píše:Taky jsem se svoji 1,3 16V spokojenej, ale samozrejme vykonu neni nikdy dost a clovek si na to rychle zvykne! :wink:
na výkon mám v garáži jednostopého italského plnokrevníka ;) a když z něj slezu, tak už v Toyo jezdím opravdu klidně :)
Ducati Monster 821 - fun
Badger
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Tak to potom jo, ale dobry by bylo tam mit Italskyho dvoustopeho plnokrevnika :D
Michal_F6
Věčnej rejpal

Příspěvek od Michal_F6 »

Badger píše:Tak to potom jo, ale dobry by bylo tam mit Italskyho dvoustopeho plnokrevnika :D
jj, souhlasím ;) temně černá, resp. červená alfa by se mi moc líbila. Jenže já to autíčko potřebuji mít spolehlivé s minimálními nároky pro každodenní provoz. Duknu protáhnu o víkendu a je to přece jen taková trošku srdeční záležitost, takže nějakou malou mouchu v tomto případě odpouštím. Navíc stále platí, že italské auto a italská moto na tom nejsou co do spolehlivosti stejně.
Ducati Monster 821 - fun
KUBAJZZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KUBAJZZ »

Michal_F6 píše:
Badger píše:Tak to potom jo, ale dobry by bylo tam mit Italskyho dvoustopeho plnokrevnika :D
jj, souhlasím ;) temně černá, resp. červená alfa by se mi moc líbila. Jenže já to autíčko potřebuji mít spolehlivé s minimálními nároky pro každodenní provoz. Duknu protáhnu o víkendu a je to přece jen taková trošku srdeční záležitost, takže nějakou malou mouchu v tomto případě odpouštím. Navíc stále platí, že italské auto a italská moto na tom nejsou co do spolehlivosti stejně.
nechci se nikoho dotknout ale já měl nejedno italské auto a má přítelkyně má FIATa a italové auta dělat neuměli neumí a nikdy nebudou umět tak jako japonci. Italské auta jsou víc v servise jak na cestě a to samé škodovky :P
fildis
Věčnej rejpal

Příspěvek od fildis »

Tak s těma italskejma souhlasím :lol: ale ty Škodovky bych zas tolik neřek, že jsou víc v servisech :)
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila :-D

http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
KUBAJZZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KUBAJZZ »

trošku tady zabíháme do jiného tématu :) nějaká další corolla tady na ukázku?posílejte
Odpovědět

Zpět na „Corolla“