Pochlubte se svojí Rollkou
- KUBAJZZ
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
vnitřek je momentálně komplet rozebraný ale už jej skládám....bílá kůžemedved.design píše:být tebou tak se pochlubim , je škoda že taková kráska zůstává v koutě schovaná, dej sem víc fotek ať se pokocháme, je fakt hezká, a co vnitřek?KUBAJZZ píše:mám fotek plný komp od seriove podoby před cca 5 lety až po dnešní ale nedávám je nikde na net....můžu ti poslat pár fotek na mail jestli chceš.petrusxxx píše:kubajz
moc pekna vice fotek nemas?
Mno dost na netu sem jí viděl a hlavně v tom Autosportu sem pro ni hlasovalKUBAJZZ píše:nemálokrát?? tys ji někde viděl?já moc po srazech nejezdím....byla jednou nedávno v Autosport tuningu jinak nikde.Ale dík to potěšífildis píše:KUBAJZZ: Nemálo krát sem na tvojí Corollku slintalMno já bych spíš než poruchu osobnosti řek, že máš vkus a cit pro detail
![]()
![]()
![]()
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
- Michal_F6
- Věčnej rejpal
jj, Kubajzova Rollka je vážně maso.. Měl jsem tu čest ji obhlídnout na živo a paráda. Jediné k čemu mám výtku jsou ty přetočené prahy, které se mi obecně moc nelíbí a k tomuto autu vůbec nesedí.. Ale to jak jsem koukal do fóra už Kubajz řeší 
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
Ducati Monster 821 - fun
- Badger
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak ta KUBAJZZova Corolla je vazne luxusni!!! Tuhle jsem ji nekde na netu objevil a fakt jsem koukal jako blazen!
Chapu lidi co si delaji tuning pro svoji radost a nejezdi ani moc na srazy as nechlubi se vsude svym autem!
Kazdy jsme prece jiny...
Chapu lidi co si delaji tuning pro svoji radost a nejezdi ani moc na srazy as nechlubi se vsude svym autem!
Kazdy jsme prece jiny...
Toyota Corolla 1,3 16V 65kW, rv.1994, Výbava: 4x el. okna, posilovač, alarm s dálkou, střešní okno se solárem
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
- KUBAJZZ
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tehda jak jsem měl přední spojler co máš ted ty tak se ty prahy k tomu hodily docela ale ted jsem to zakulatil a nehodí se no a proto je prodávám,už mám rovné pěkné hladkéMichal_F6 píše:jj, Kubajzova Rollka je vážně maso.. Měl jsem tu čest ji obhlídnout na živo a paráda. Jediné k čemu mám výtku jsou ty přetočené prahy, které se mi obecně moc nelíbí a k tomuto autu vůbec nesedí.. Ale to jak jsem koukal do fóra už Kubajz řeší
- KUBAJZZ
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
No asi tak nějak,já nemám moc času, jelikož dělám denně do večera a přes víkend je práce na baráku a v neděli přes sezonu se jedu akorát projet jinak to stojí pořád v garáži a lítám starým lexusem.Najel jsem na ní za 4 a půl roku cca 20 tisBadger píše:Tak ta KUBAJZZova Corolla je vazne luxusni!!! Tuhle jsem ji nekde na netu objevil a fakt jsem koukal jako blazen!![]()
Chapu lidi co si delaji tuning pro svoji radost a nejezdi ani moc na srazy as nechlubi se vsude svym autem!![]()
Kazdy jsme prece jiny...
- Michal_F6
- Věčnej rejpal
no mě právě k tomu Tvému nárazníku více vyhovují ty stávající prahy co tam mám..KUBAJZZ píše:Tehda jak jsem měl přední spojler co máš ted ty tak se ty prahy k tomu hodily docela ale ted jsem to zakulatil a nehodí se no a proto je prodávám,už mám rovné pěkné hladkéMichal_F6 píše:jj, Kubajzova Rollka je vážně maso.. Měl jsem tu čest ji obhlídnout na živo a paráda. Jediné k čemu mám výtku jsou ty přetočené prahy, které se mi obecně moc nelíbí a k tomuto autu vůbec nesedí.. Ale to jak jsem koukal do fóra už Kubajz řešíale ty máš taky fešnou
Ten nový nárazník vypadá super a s tím zadním dotváří fešný celek. Akorát na mě by to všechno už bylo příliš nízko pro běžné ježdění, už tak trnu, kde s tím Tvým předkem v zimě chytnu..
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Ducati Monster 821 - fun
Ducati Monster 821 - fun
- KUBAJZZ
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Já mám problém třeba u tesca na retardéru nebo i na rozbitých přejezdech,sem tam škrtnu, ono 6 cm od země to už není moc na naše zkur*ené cesty...Michal_F6 píše:no mě právě k tomu Tvému nárazníku více vyhovují ty stávající prahy co tam mám..KUBAJZZ píše:Tehda jak jsem měl přední spojler co máš ted ty tak se ty prahy k tomu hodily docela ale ted jsem to zakulatil a nehodí se no a proto je prodávám,už mám rovné pěkné hladkéMichal_F6 píše:jj, Kubajzova Rollka je vážně maso.. Měl jsem tu čest ji obhlídnout na živo a paráda. Jediné k čemu mám výtku jsou ty přetočené prahy, které se mi obecně moc nelíbí a k tomuto autu vůbec nesedí.. Ale to jak jsem koukal do fóra už Kubajz řešíale ty máš taky fešnou
Ten nový nárazník vypadá super a s tím zadním dotváří fešný celek. Akorát na mě by to všechno už bylo příliš nízko pro běžné ježdění, už tak trnu, kde s tím Tvým předkem v zimě chytnu..
Tak já kdybych měl auto na vystavování, tak bych nejezdil jenom proto na srazy, jezdíme tam přeci, abysme popovídali s lidma, který třeba tak často nevídameBadger píše:Tak ta KUBAJZZova Corolla je vazne luxusni!!! Tuhle jsem ji nekde na netu objevil a fakt jsem koukal jako blazen!![]()
Chapu lidi co si delaji tuning pro svoji radost a nejezdi ani moc na srazy as nechlubi se vsude svym autem!![]()
Kazdy jsme prece jiny...
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16