Servis - praha - doporucuju tsusho modrany

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Regul
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Servis - praha - doporucuju tsusho modrany

Příspěvek od Regul »

Muj zeryk (yaris 2004 1.0) zacal pri zataceni vydavat divne cinkave zvuky. Proklel jsem toyotu (myslel jsem si ze je to kloub) a zacal spekulovat co a jak. Po nejakem case jsem prece jen zavital do servisu tsusho modrany. Nepodarilo se jim cinkani nasimulovat (kloub to nebyl) :) a tak utahli drzak vyfuku, auto vyluxovali umyli dodali nove zarovky + cepicky na ventilky a ja frcel v dal (401 kc) . Na 1 kruhovem objezdu jsem zjistil ze zeryk stale cinka domluvil jsem se tedy na dalsi navstevu. Tentokrat se mnou jel hlavni mechanik, ktery identifikoval ze to je plechovej kryt od brzdovejch desticek) v 11 uz jsem si jel pro opraveneho zeryka. Ve dverich uz me cekal prejimaci technik. Omluvil se mi ze opravu nedali uz na 1-pokus dostal jsem reklamni destnik a odjel jsem bez placeni.

Musim doporucit. Nedelali ze me debila, mile jednani, hezke prostredi. Jsem spokojen.
tom verso
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

servis

Příspěvek od tom verso »

Zdravim
Máš štěstí, že takový servis u Vás je.
V Plzni mám bohužel smůlu. Jezdil jsem k TOYOTA Liška, tam odešla skoro celá parta servisu, asi je přeplácel a Toyota Dajbych je hrůza.
Máme na servis 3 toyoty a tak vyloženě trpím.
Malýho Yaríska nám po malé nehodě ,slečna s automatem si na křižovatce spletla páky ( R opravdu není rychle vpřed ) opravovali na 3krát. Souboj Toyoty Land Cruiser X Toyota Yaris dopadl ještě vcelku dobře, nárazník, světlo, haupna, blatník. Poprvé nám z auta udělali dokonalou šachovnici s Ransdorfovým úsměvem. Prý netrfefili barvu, jak šísuje. Auto bylo 3 měsíce staré. Podruhé už barvu trefili, ale Ransdorfův úsměv zůstal. Na třetí pokus se trefili. Celá anabáze trvala měsíc!!!! A náhradní vůz taky nebyl k dispozici.
Na mém Versu měnili ve 135 000 km brzdové obložení na zadku a museli vyměnit i bubny, prý byli špatné. Jaké překvapení nastalo ve 150 000 km, když mi řekli, že mám špatné brzdové obložení a bubny, prý jsem moc brzdil.
Tak jsem ze značkového servisu v Plzni trochu rozpačitý. Věřím, že to je pouze lidský faktor, že to není strategie Toyoty.
Přeji všem víc štěstí.

Tom.
T.Y.N.G.
Věčnej rejpal

Příspěvek od T.Y.N.G. »

tom verso: tak jsem hodil do vyhledávače vzdálenost z Plzně do Prahy a dělalo mi to nějakých 107 km do Průhonic (Můj oblíbený servis - Toyota Tsusho - v Modřanech mají další pobočku). Já tam jezdím z Jablonce n.N. - nějakých 135 km a nelituju tý cesty. Mám servis 11 km od baráku, ale tam už si (doufám) nekoupím ani autošampon.
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
tom verso
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

servis

Příspěvek od tom verso »

Díky za typ.
Dokážou tam půjčit po dobu servisu na odpoledne auto, abych stihnul i něco objet ?
Tom.
T.Y.N.G.
Věčnej rejpal

Příspěvek od T.Y.N.G. »

Když jsem auto kupoval, tak jsem tam za pár dní jel protože to nestartovalo. (Nakonec to byl "problém" se spojkou, že se musela došlápnout až na podlahu, ale to ani oni v tu dobu nevěděli, že to je vlastnost nového Yarise.) Když jsem tam přijel, a mluvil se servisním technikem, tak tam přišla baba s klíčkama od náhradního auta, takže ano - náhradní auto není problém. (To jsem odmítl, protože jsem nikam jet nepotřeboval). Stačí to s nima domluvit dopředu.
davee
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davee »

Kdyz uz je tu tento topic, tak bych chtel pochvalit servis FEDERAL CARS v Liberci. Na dovolene v Ceskem raji se mi na Corolle rozsvitila kontrolka spatneho chodu motoru. Zkusil jsem ji zavest prave do FEDERAL CARS a oni me bez okolku vzali, Corollku prohledli a zjistili co a jak. Nastesti to byla jen banalita a cele me to stalo asi 500,- Kc. Vsichni byli slusni a usluzni a celkove jsem mel z navstevy dobry pocit. Dokonce takovy, ze jsem si tam u nich objednal i originalni koberecky do auta :-) To jsem si dal na narozeniny :-)
Toyota Corolla 1.6 G6 (r.v. 2000, HB)
T.Y.N.G.
Věčnej rejpal

Příspěvek od T.Y.N.G. »

davee píše:Kdyz uz je tu tento topic, tak bych chtel pochvalit servis FEDERAL CARS v Liberci.
Ehm. Buť se změnili, nebo to byla náhoda. Toto je můj mail na ředitele FederalCars z 22.3.2007 (názor je na Vás):

Dobrý den, chvíli jsem přemýšlel zda mám sát tento email, nakonec jsem se rozhodl že ano.
Někdy v září minulého roku na základě pojistné události mi bylo měněno čelní sklo u Toyoty Yaris NG. Při vyřizování této věci byl přístup příkladný. Bohužel druhý den při převzetí auta jsem se musel ještě na parkovišti obracet a vracel jsem se s reklamací na zřetelné vrzání z oblasti čelního skla, projel jsem auto s přijímacím technikem. Poté si přijímací technik vzal auto a jel ho projet s člověkem z dílny, zde nastala pro mě druhá zarážející situace kdy jsem zahlédl projíždějící auto nezdálo se mi, že by pracovník s dílny použil krycí potah na sedačky. Po 30-ti minutách mi bylo auto vráceno se slovy "že tam něco zapomněli". Řekl jsem si OK, to se stává, ale dobrý dojem to nedělá. Po nějaké době jsem si všiml, že (jak jsem se později dozvěděl) pouze krycí guma (olemování kolem skla) je na jednom místě pokroucená a dalším prasklá, opět jsem byl nemile překvapen a říkal jsem si cosi o kvalitě odvedené práce.
Další zkušenost s Vašim servisem mám z minulého týdne, kdy se po změně teplot začali stejné zvuky opět objevovat. Přijímací technik na prodejně mi ochotně sdělil, že to se mnou projede (myslím, že vedoucí) s dílny, po nepatrné chvilce čekání přišel a v montérkách usedl za volant, to mě opět lehce rozladilo, projeli jsme auto praskání bylo znatelné, Váš technik mlčel a poslouchal. Zároveň jsem ukázal na místo, kde při tlaku na sklo bylo praskání lehce slyšet. Odvezl si na dílnu auto, že se na to podívá. Po cca 30-ti minutách přišel, že to půjdeme zkusit. Praskání bylo neznatelné, dá se říci velice zanedbatelné až žádné. Po chvilce mi technik řekl, že ani předtím se mu to nezdálo jako zvuk od okna, ale spíše vrzající plasty. Teď se ptám, proč mi to neřekl ihned při první zkoušce? Proč tedy to sklo kontroloval, když podle jeho názoru to vrzání skla nebylo? Proč byl špatně přichycený plastový kryt na sloupku u řidiče (přiskřípnuté čalounění stropu)? Proč bylo sklo zevnitř myté, když přeci vrzaly jenom plasty v přístrojovce?

Nezlobte se na mě, ale podle laického pozorování usuzuji, že se s čelním sklem přeci jenom něco dělo a pro zachování "dobrého jména" mi bylo řečeno, že problém byl a je ve vrzajících plastech, které po 30-ti minutovém zásahu ustalo?

Doplnění ke zmínce o sezení v montérkách na sedačkách zákazníka. Myslel jsem, že je normální aby technik servisu použil čistý potah na sedačku a volant. Zároveň by mělo být samozřejmostí projít s přijímacím technikem vozidlo, zda není před a po dokončení servisního zásahu někde poškozené. Bohužel nic z toho se nekonalo.

Myslím, že je to až příliš připomínek k banální opravě čelního skla.

S pozdravem
Velice nespokojený zákazník
R. Lehota
Jablonec nad Nisou

P.S.
Známý byl u Vás na akci servisní prohlídka za 99,- Kč. V akci je slibováno následují: kontrola stavu a opotřebení brzdových destiček předních kol + vyčištění
Známý se při přebírání vozu ptal technika na stav, o řekl, že je vše OK a že prostříkl brzdy. Shodou okolností známý přehazoval poté kola, zjistil že opravdu bylo obložení "prostříknuto", ale slibované čištění se nekonalo.
davee
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davee »

Tak to jsem mel asi stesti. Potahy na sedadla pouzivali a zavadu odstranili. Navic byli velice vstricni - konretne jsem jednal s p. Hudouskem. Vic zkusenosti s nimi nemam, protoze jak jsem psal, byl jsem tam pouze na dovolene a normalne pochazim ze Zlina.
T.Y.N.G.
Věčnej rejpal

Příspěvek od T.Y.N.G. »

Možná, že se trochu polepšili, po tom co jsem si stěžoval. I přesto se vynasnažím, abych tam už nemusel.
Jirka - Zlín
Člen Týmu

Příspěvek od Jirka - Zlín »

Pro davee.
Kam jezdíš na servis ve Zlíně?
Jirka - Zlín
davee
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davee »

Tak do servisu jezdim zatim jen na celorocni prohlidky :-) A presne je to AUTOSERVIS R+P - majitel je znamy a mam s nimi jen same dobre zkusenosti.
Chase
Člen Týmu

Já můžu jen souhlasit.

Příspěvek od Chase »

Tsusho v Modřanech můžu taky doporučit. Jel jsem tam na prohlídku, když jsem Yarise koupil a teď na pravidelnou a spokojenost. Přístup k zákazníkovi skvělej. Všechno předem proberou, zeptaj se jestli cokoliv nevadí nebo nemám pocit, že by mohl bejt někde nějakej problém. Prostě nedělaj nikdy ramena nebo z tebe tupce, že tomu nerozumíš. A málem se tvářej ublíženě, když tam 5 minut čekáš a nedáš si nic k pití jak ti nabízej:-) Jinak mi nic vážnýho neopravovali takže můžu hodnotit jen přístup, ale za ten je to 10/10.
Regul
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

servis

Příspěvek od Regul »

pred vanocema se mi pokazil dodelavanej central...vybijel baterku...startoval jsem prez kabely...2 dny pred vanocema jsem tam zavolal...pry meli naslapano, ale stejne me vzali..dalsi den bylo opraveno..nechapu ;)
Odpovědět

Zpět na „Yaris“