on se děla TomTom i pro symbian? sem si myslel že Nokia má svuj navigačni softLaBuS píše:4 Leňulka
a jaký systém v Symbianu používáš??? TomTom?? ten je pro S nejrozšířenější, ale je v tom pomalejší při použití více POI bodů)

snad vidíš značku jednosměrky ne?LaBuS píše:4 all
já mám soft TomTom 5.21 i pro symbian a konkrétně v N70 jsem ho istaloval spřažený s Bluetoot GPS a OK
4 Wahread
problémy s jednosměrkami a zákazy vjezdu nejsou problémem navigace, ale nepřesného mapového podkladu. Já používám iGO a ten stejně jako MioMap používá mapové podklady TeleAtlas, které se dají sehnat aktualizované téměř každý půlrok, takže obsahují i nové aktuální stavební a dopravní úpravyJak to má Garmin, Route66 atd... nevím, mám zkušenost ještě s programem Destinator6 a nic moc
hehe tady už se nemluví česky?Warhead píše:4 LaBuS no ono to je castecne tim, ze nektere podklady maji jinaci datovou vrstvu a pak je kompilator teleatlasu hodnoti jako obracene . Garmin ma podklady od navtequ kde to je asi jako u teleatlasu, ale . . .
presne tak i jaLaBuS píše:4 all
já mám soft TomTom 5.21 i pro symbian a konkrétně v N70 jsem ho istaloval spřažený s Bluetoot GPS a OK
4 Wahread
problémy s jednosměrkami a zákazy vjezdu nejsou problémem navigace, ale nepřesného mapového podkladu. Já používám iGO a ten stejně jako MioMap používá mapové podklady TeleAtlas, které se dají sehnat aktualizované téměř každý půlrok, takže obsahují i nové aktuální stavební a dopravní úpravyJak to má Garmin, Route66 atd... nevím, mám zkušenost ještě s programem Destinator6 a nic moc